Musik var ordet.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Maria
Malmborg

29 år och kvinna
Norrköping,
Östergötlands län
dagens visdom
Hårt arbete har aldrig dödat någon, men varför chansa?
klockan
dagens roliga historia
"Mamma, våra grannar är rätt fattiga." "Varför tror du det?" "Jo, när deras bebis svalde en krona blev dom förtvivlade."
nya foton

eh ha.
antal besökare

Now She sleeps in a box in the good soil of Denmark.
senaste blogginlägget
HelloSaturday.

Ja, hi. Idag är det lördag & jag har total städat heeela mitt rum. Tillochmed under sängen, där har ingen vart på säkert 2 år. Det var svårt att göra mig av med mina dammisar men det var så det fick bli. In deed.

Igår var det fredag & jag var hos ögonläkaren. Inget fel på mig visade det sig, inte ens syn fel längre. Jag har alltså läkt mig själv. Jag har alltid vetat att jag har haft övernatuliga krafter. Efter ögonläkaren åkte mamsen & jag & handla lite frukost till min bakfulle bror. Vidare till Coop där vi egentligen inte skulle köpa någonting alls. Efter Coop tog vi en sväng till Willys området(vad de nu kallas) & sen Plantagen. Vi avslutade våran roadtrip med MAXI. På väg hem på maxi rakan dundrar vi på Hardcore Superstar-Someone special, vevar upp takrutan & låtar solen skina in i lilla peggan. Va de inte känsla så vet tame fan inte jag. Heeelt sköönt. Vi svänger av mot svärtinge & mamma tycker att vi borde byta musik för att inte skrämma grannarna. Hon sätter på Bloodhound Gang-Fire water burn istället. Väl hemma har vi grill&mys kväll, såg på Donnie Darko, åt, & somna.

Snart vankas Valborg också. Får se vad som händer & sker då. Lämna gärna förslag i min brevlåda på Duskulleviljaglidasomjag vägen 66 60560 Svärtinge.
(Yäs det är sant, Svärtinge är nu mera en egen ort.)

Over and out/ maa
28 April 2007  | Länk | Tankar. | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria Malmborg                                             Skaffa en gratis hemsida