Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Helena
Dahl

31 år och kvinna
Linköping,
Östergötlands län
dagens visdom
Var inte ledsen om du tappar en vante. Den kommer att dyka upp när du har tappat den andra.
klockan
dagens roliga historia
"Du måste bli bättre på engelska", sa pappan till sin son. "Tänk på att 800 miljoner talar engelska." "Också menar du att det inte räcker?"
nya foton

en förlorad ägodel
antal besökare

Vad kan man göra? Inte mycket
senaste blogginlägget
allt och inget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

okey. kände att det där inlägget började bli väldigt deprimerande. Jag har inte updaterat på evigheter, så det är väl dags kanske. Jag hade först tänkt att radera sidan helt, men så började jag läsa igenom gamla inlägg jag gjort och kände att de vill jag ju inte radera ju, inte än i alla fall. Kanske ta o skriver ut några när jag kommer hem, men nu får de vara.

hemfärd snart då. Jag håller på att slita med alla mina papper och jag har ingen självdiciplin över huvud taget. Vet att jag borde plugga, men skjuter upp det till sista minuten, och även när jag är där tar jag alldelles för många uppehåll och är alldelles för lätt distraherad. Jag vet att om jag bara lägger manken till och försöker så är det inte så himla svårt och jag kan få det gjort rätt snart, men det går inte och jag hatar mig själv för det. Men men, det är smällar man får ta.

livet knallar på i alla fall, om studerandet blir gjort eller inte så rullar dagarna på. jag har nu 24 dagar kvar till min resa och jag måste börja packa.. Blää.. jag vill inte tänka på sånna saker. Jag önskar att det fanns en knapp jag kunde trycka på och alla mina saker packas ner perfekt, utan problem och utan övervikt. fatta vad bra det skulle vara. Jag har så mycket skit också. Man måste välja vad man ska ha med sig tillbaka och vad man helt enkelt måste slänga bort. och samtidigt som man kämpar med rum i resväskan och pengasparande, kan man inte låta bli att spendera mera. Resväskan blir fullare och plånboken betydligt lättare och jag blir mer frustrerad. Fan. Men jag får la helt enkelt stå ut med det ett tag till, för snart kommer jag hem och då fasen ska jag festa!! hitta jobb! och umgås med alla underbara människor jag saknat!!

puss på er människor

1 Augusti 2008  | Länk | allt och ingenting | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Dahl                                             Skaffa en gratis hemsida