Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Linn
Varis

29 år och kvinna
Falun,
Dalarnas län
dagens onödiga vetande
Lutande tornet i Pisa används ursprungligen som klocktorn.
nya foton

Tre dagar efter ett årsdagen
antal besökare

senaste blogginlägget
ingen snö, ny bil och dagiskort

18 december och bara 6 dagar kvar till julafton. jag längtar men har inte fått nåe julkänslor än, det är ingen snö utan bara en massa typ frost eller va det heter. iofs är det vitt, de är ju inte alla som har det ens. sen skulle jag köpa en sån byggsats till ett pepparkakshus men de är tydligen slut i hela Falun. blir ju ingen jul om man inte får göra ett pepparkakshus, det är ju tradition. mamma trodde inte att de skulle få in nåe mer innan jul heller.
har bara en julklapp kvar att köpa, till pappa. men har inte den blekaste aning om vad ja ska köpa.

micke har köpt en ny bil, som en julklapp till sig själv. en subaru forester. (http://www.subaru.se) en svart. jag måste erkänna att jag är avis men egentligen borde jag inte vara det, jag kommer ju få åka med i den och köra den oxå för den delen. men jag vill ju med ha en ny bil :-D men de kommer jag nog inte ha råd med på iaf 10 år =/

vi hade redovisning idag på samhällskunskapen och det gick bra, sen när vi var klara började min lärare fråga mig om hur det gick för mig med Lina. jag berättade hur jag var innan jag blev gravid, han kunde knappt tro mig. och sen satt han och berömde mig och sa att jag var så duktig som klarade av skolan och lina och allt runt om..

Igår fick vi Linas dagiskort och de var så himla söta, de var helt underbara. ska ta kort på de å lägga in på bilddagboken så fort jag hinner (vilket inte blir idag). hon håller på att få en tand så hon har feber och kommer få vara hemma från dagis imorron =/ det som skulle vara hennes sista dag innan jul imorron..

åhh jag tycker det är så himla kul att köra bil, älskar att ha körlektion.. har fått köra inne i elsborg idag och jag trodde att jag aldrig skulle klara det men det var mycket lättare än jag hade trott. men eftersom pappa aldrig har varken tid eller lust att köra kommer jag bara köra på körskolan..

Allt för mig <3
18 December 2007  | Länk | Min vardag :) | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linn Varis                                             Skaffa en gratis hemsida