Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Bruden

30 år och kvinna
Stockholm,
Stockholms län
dagens visdom
Jag sökte kärleken - och förlorade mig själv.
klockan
dagens roliga historia
Två män träffas i skogen: "Är du också jägare?" "Nej, jag samlar fjärilar." "Oj, det måste ta en evighet innan ni fått ihop till middagen!"
antal besökare

En extremt flatig flata med extremt flatiga flatkompisar och en flatig flathjärna på extremt flatigt högvarv.
Det är jag.
senaste blogginlägget
Svamp

Ja, jag tänkte att "faan vad det kliar i puppan!". Luktar gjorde det också. Och vått var det jämt och ständigt. Och kliade. Och kliade. Ja, kliandet kan ta död på en! Det kliar så man inte vet var man ska ta vägen. Så jag tänkte att "Jag ska minsann köpa svampmedel!"
Ner på apoteket och inhandla Cenasten (som består av både kräm och vaginaltablett). Kom hem och tänkte att jag skulle göra det när mensen slutat. Inte så hygieniskt att köra upp nåt medel i puppan när man har mens kanske. Nej. Dessutom skulle det nog stötas ut då. Så jag väntade tills mensen tog slut. Men glömde totalt bort att ta medlet. Så kom jag på att "just ja, medlet!" när jag hade mens andra gången. Och så pågick det i flera månader.
Men idag! Idag kom jag på att jag skulle kanske börja ta det då.

Eller hur! Det står tre olika beskrivningar på hur, var och när man ska ta medlet. På förpackningen står det en sak och på bruksanvisningen står det en annan sak. Och på själva tuben står det ytterliggare en annan sak.
Så hur fan ska man göra?! Vilket ska man tro på? Vilket ska man gå efter? Jaja. Det är ju alltid kul att gå med svamp i puppan. Det gör inget, jag kan gå så hela livet och bli steril. Det gör inget. Nejdå.

Så jag funderar på att skippa den där skiten och köpa Pevaryl istället.
8 Juli 2007  | Länk | Flatiga flatigheter | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Bruden                                              Skaffa en gratis hemsida