*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Jessica
Wase

45 år och kvinna
Haninge,
Stockholms län
klockan
dagens roliga historia
- Vad sade den ena väggen till den andra? - Jag möter dig vid hörnet.
nya foton

Paket!!
antal besökare

Hej mina vänner!! Jag kände pressen att också göra en hemmis nu när bästisarna har gjort en *ler*. Och om nu mina nära och kära klurar ut hur man gör när man sitter vid datorn är ni också välkomna att kika in...Bye bye!!
senaste blogginlägget
Idag var det jullov då...

Och det har kännts kan jag lova!! Alla barnen hemma idag. Noah startade dagen med att gå 05.13...kul. Sedan sov han 1 hel timme på dagen. Men kors i taket!!! Han somnade kl 19 och jag la honom i sängen och han somnade på 1 gång!!!! Så imorgon får vi gå upp kl 04.00 då...eller??

Idag har vi varit på eko på förmiddagen och inhandlat några julklappar och tvätt medel...nej nu vakna han!!!!! Han gick och la sig igen?? Ja ja vi får väl se om han vaknar...

På eftermiddagen så klippte sig Liam och Dennis hos Sara. Det vart jättefint!!! Dennis vart helnöjd!!! Han har verkligen börjat att bry sig om sitt utseende nu...över en natt typ!! Så det är jättekul.

Jag som har haft så otur med tänderna...tror ni inte att jag bet av en liten bit av en tand som redan är rotfylld och så var det en spricka i den!! Så nu måste jag bergis dra ut den!!!! Vill inte!!!!!!!!!! Vill ju inte se ut som en tandlös 80 åring redan!! =(((( Fick iallfall en tid till tandhygenisten img så ska hon titta på den.

Imorgon ska vi äntligen träffa Linda och Lilly och äta frukost!!!! Det var ju inte igår. Vi ska också byta julklappar. Så Linda är snäll och passar dom när jag är hos tandläkaren.

Nu ska jag försöka att få Liam i säng...men han tittar ju på den där spindelmannen varje kväll!!! Helt inne!!

Kram kram...4:ra dagar kvar...
20 December 2007  | Länk | Familjen | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Wase                                             Skaffa en gratis hemsida