Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Marie
Persson

31 år och kvinna
Landskrona,
Skåne län
klockan
nya foton


antal besökare

Välkommen Till Min Sida...
senaste blogginlägget
OLa

Hejsan.

Lördag den 29/9 -07 idag, gick upp tidigt idag för att ta tåget till Lund vid 10.00 för att sedan möta Josefine, sen tog vi tåget ner till Burlöv och Burlöv Center, där Ola skulle uppträda idag såklart, gick o kollad elite i arffärerna o så innan, sen blev det modevising grymt bra verkligen. Sen så sjöng ju Ola såklart S.O.S och Natalie ju, sjukt bra verkligen, sen blev det signering ju av nya albumet, men fick köpa omslaget, för skivan så fick man det signerat av Ola, sen fick man en värdecheck så man kunde hämta ut skivan den dagen den släpps den 3okt, så nu får jag två album haha, för förhandbokade ett så kommer på onsdag i brevlådan + att jag kan hämta ut den andra på skivlagert.

Fick omslaget signerat i alla fall och klart kramen av Ola, behövde den kramen av han mer än något annat efter det man fick veta innan man var i Burlöv. Haha sen fick man ju klart en Baguett av mig också haha låång historia men Ola fattar den i alla fall han skratta så mycket men han tyckte det var grymt jag kom ihåg det.

Sen blev det hem vid 17.00 tiden efter att sett Ola uppträdda 2gånger ju sjukt underbart, sen hem o käkade god mat o allt.

TACK OLA för en helt underbar dag och kramen. Du är guld värd. <3

Tack också Josefine, du betyder så himla mycket för mig gumman, tack för en crazy day i burlöv.<3
29 September 2007  | Länk | OLA | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Marie Persson                                             Skaffa en gratis hemsida