Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Familjen
Olsson & Påhlstorp

42 år och kvinna
Lund,
Skåne län
klockan
dagens onödiga vetande
Tusenfotingen har aldrig mer än 710 ben.
antal besökare

Hej!

Detta är en liten sida om våran lintott ELIAS som kom till världen den 13 februari kl 01.55. Han vägde 3820 g och var 55 cm lång.

Titta in på denna sida lite då och då, så får du uppdaterad info om vad som händer med "Kottis" familj.


senaste blogginlägget
Höstbilder...

Åter ett litet livstecken från oss här i Stehag…..

Tidigare i höstas var det sandlåda och vara ute som gällde, nu är det INNE som gäller. Vill inte alls gå ut, då protesterar jag för fullt…..(kanske för att jag tror vi skall till dagis, men så är ju inte alltid fallet…). Nu är det enbart LEGO som gäller, bygger från morgon till kväll, det ena konstverket efter det andra (undrar om jag skall bli som min pappa tross???).

Det har varit lite kämpigt att börja förskolan igen, efter 1 vecka hemma i mammas och pappas säng med feber och snuva. Protesterade vilt hela förra veckan vid lämning. Nalle och napp släpper jag inte en sekund…. Mina föräldrar hoppas att det går bättre denna vecka. Idag sa min fröken att jag varit en mönsterunge, den ”goaste” de haft på länge, så lite lovande är det nog allt.

Annars har vi haft fullt upp med släktmiddagar, besök av smålänningar och shoppingrundor för att fixa alla möjliga småsaker som dyker upp hela tiden efter det att man gått och blivit husägare.

Ha det bra tills vi hörs näst!
17 November 2008  | Länk | Kottis | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Familjen Olsson & Påhlstorp                                             Skaffa en gratis hemsida