Theres no healing without some kind of pain.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Ewelina
......

29 år och kvinna
Vallentuna,
Stockholms län
klockan
antal besökare

senaste blogginlägget
Idol 2007 - Fredagsfinal nr.2

Känner inte för att skriva om något speciellt idag så jag ska bara review:a gårdagens Idol. Förlåt till alla som är ointresserade av Idol. ^^

Här skriver jag om alla uppträdanden, i ordningen den som jag ville skulle åka ut först - baserat på gårdagens uppträdanden - är först:

10. Andreas

Visst, han sjunger inte dåligt egentligen, bara när han tar i på tok för mycket. Det gjorde han inte igår. Men han är inget speciellt, inte alls. Som Kishti förra fredagen sa; hans sång berör en inte ett dugg. Trots att han sjöng underbara I Want To Know What Love Is. Igår sjöng han When You Say Nothing At All, den passade honom bra. Men han är fortfarande minst bra av alla idoler som är kvar.

9. Gathania

Hon har en fin röst, men den berör mig inte mycket heller. Hennes låtval brukar vara helt okej, men igår sjöng hon Calleth You, Cometh I eller vad den heter, och den tycker jag inte alls om. Hon gjorde den helt okej men inte mer. Och de flesta verkar hålla med mig, eftersom hon hängde löst igår.

8. Christoffer

Han har en så härlig röst, men det känns som att han inte ger allt. Låten han sjöng igår var hur trist som helst, så fort man såg honom där på scen ville man bara att han skulle åka ut. Han ligger alltså så långt ner på min lista baserat på gårdagens uppträdande. Men inte längre ner för att han trots allt har en riktigt bra röst och han kan bättre än så.

7. Patrizia

Samma som med Christoffer, det känns verkligen som att hon hade kunnat ge mer. Hon gav inte tillräckligt, med tanke på att hon åkte ut. Visst, jag tyckte tre personer var sämre än henne igår, men jag tycker ändå att det var ganska passande att just hon åkte ut. Om man bara ska tänka röstmässigt så hade hon varit längre upp på listan, men man måste tänka på andra saker också. Hon hade behövt ge mycket mer.

6. Sam

Sen början av Idol har han åkt ner på listan ganska rejält. Först tyckte jag att han var fantastisk och unik, men har lärt mig att man ganska snabbt tröttnar på hans röst och att man förmodligen aldrig skulle klara av en hel skiva med honom. Han gjorde nog sitt allra bästa uppträdande i Idol hittills, igår, men ändå ligger han på plats nr.6 för mig. Dock tycker jag inte att han förtjänade att hänga löst.

5. Mattias

Mattias har blivit mindre tråkig. Han har en underbar röst, och han är en riktig såndär sötaktig smörpojkbandsnisse. Han ser ut så och sjunger så. Han väljer ganska bra låtar, och han var väldigt bra igår. Dock var han mycket bättre förra veckan, då var han nog bäst hittills. Keep up the good work.

4. Marie

Fortfarande fantastisk röst. Hon valde en jättebra låt och framförde den mycket väl. Tycker om hennes nya hår. Bara hon fortsätter så bra som hon varit hittills så ska det inte vara några problem alls.

3. Evelina

Enormt upplyft sen de senaste veckorna. Hon gjorde nog också sitt bästa uppträdande hittills, det var riktigt härligt att se och höra. Hon bevisar att hon inte alls förtjänar att hänga löst som hon gjorde förra veckan. Fortsätt så ja.

2. Amanda

Ligger fortfarande högt upp på listan för mig. Hon har en helt fantastisk röst, och låten igår passade henne riktigt bra. Har tyckt att hon varit bra alla gånger. Hennes bästa uppträdande var dock för två veckor sen, med Look What They´ve Done To My Song.

1. Daniel

Daniel, Daniel, Daniel. Han ligger så långt före alla andra. Kommer någon annan någonsin att hinna ikapp? Jag har svårt att tro det. Tror nog vi har utsett vår vinnare redan, om han inte börjar göra bort sig, vilket jag knappast tror. Han har varit sensationell varenda gång. Rösten, rörelserna, inlevelsen, låtvalen - allting. Han är en stjärna i renaste form.

13 Oktober 2007  | Länk | Mitt liv | 5 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ewelina ......                                             Skaffa en gratis hemsida