I get the feeling youre just killing time
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Aamelie
Uhr

29 år och kvinna
Halmstad,
Hallands län
dagens visdom
Var inte ledsen om du tappar en vante. Den kommer att dyka upp när du har tappat den andra.
klockan
dagens roliga historia
"Du måste bli bättre på engelska", sa pappan till sin son. "Tänk på att 800 miljoner talar engelska." "Också menar du att det inte räcker?"
dagens onödiga vetande
Stalins hustru Nadeschda Allilujeva begick självmord.
nya foton

love you
dagens webbspel
antal besökare

senaste blogginlägget
kent kent kent

KENT IDAG :D


Idag har jag inte varit i skolan. Eller jo, 1 h ungefär. Hade mattelektion! Har slutprov i matte B på fredag. Känns jäääääääättebra verkligen! När jag kom hem från skolan satte jag mig direkt och pluggade matte. Det värsta var att varannat tal var fel :P. Så är det när jag räknar. Sen kom SopGuujE å direkt så gick vi och köpte godis och läsk. YUMMIE! Sen satte vi oss vid datorn och hade kent uppladdning. Vi försökte lära oss dom nya låtarna utantill men det gick ju inte jättebra haha! Men vi kan lite =) Hihihi! Sen kollade vi på Bridget JOnes dagbok två :) Den e så jäkla klockren så det finns inte! ÅÅåååååå nu sitter vi här igen... När det börjar bli natt får jag alltuid ont i halsen.. Är la inte riktigt piggelin ännu! Men jag ska se kent idag så jag är huuuuur glad som helst. FAVORIT i repris med min SopGuujE! hihihi! VI kommer ha skoj skoj och jag ska springa som en älg för att få bra platser! Det lovar jag! Asså jag är glad :D! WOHOOO! Kan inte fatta det riktigt, men snart snart får jag se dom igen hihi! Nu e det strax sovdags!

Jag återkommer när jag varit på kent! FYYFAAAN vad skoj jag ska ha. Ska sjunga som aldrig förr. Har jag ingen röst på Fredag så vet ni varför. HAAHHAAH!

Pusshaaaj


signed by aamelie <3

6 December 2007  | Länk | 365 dar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Aamelie Uhr                                             Skaffa en gratis hemsida