Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
tessaaa
..

25 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Hårt arbete har aldrig dödat någon, men varför chansa?
klockan
dagens roliga historia
"Mamma, våra grannar är rätt fattiga." "Varför tror du det?" "Jo, när deras bebis svalde en krona blev dom förtvivlade."
nya foton

du e rulig
antal besökare

The Used <33
senaste blogginlägget
The Butterfly Effect

Shit, dagarna har varit hektiska ^^


 Michelle ringde och dök upp, och var kvar till 22.30, pisstrött efteråt!

Sen skulle man upp och leta fram bikinis till Karroowws fest.. Sen kom man till henne och upptäcker att man glömt presenten :/ Vanningen var kul, hade sån tävling, men vi loosa stort.. Men Eliin, Proffssimmerskan) var ju med i andra laget så inte konstigt..

Vi gjorde Pizza, sketagood, och vi drack upp 3 liter, på sex man.. PLUS ett mjölkpaket. Sen gick vi ut, men fåren va inte däär :( VI tog massa hopp-bilder :) Klockan blev 20.00 å elvira och tanja skulle hem.. Medan jag, Elin, Karrow, och Joaannaa skulle stanna kvar å sova över!

Vi fick mublera om lite i Karrows rum ^^ Sen fick vi en två-manna uppblåsbars-madrass, som jag, elin o joanna skulle sova på, som vi pumpa i en timme, sen när jag och elin la oss där, så pyste all luft ut, ARGHHH!! Vi hade pumpat skiten i en timme å vi kan inte såva på den.. Sen fick vi båtdynor av Anders (Karrows pappa) men dom ville inte jag sova på, så jag fick en madrass, medan Elin sov på båtdynorna, Joanna i en tältsäng, och Karrow i sin egen säng.

Klockan 23.00 började vi se på film. The Butterfly Effect med Ashton Kutcher, den var helt hemsk men ändå bra.. ELin somnade typ i en halvtimme ;) Sen skulle vi se en till film, för det är ju kul.. Typ Mitt Super EX skitdåliig.. Jag och ÉLin somna typ i halva..

För att gått och lagt sig klockan halv ett, föratt sen vakna kvart i nio, är ju helt mongo.. Sen titta vi på en TILL film, BILAR ! Sen käka vi frukost, typ tre bullar var :) Sen drack vi upp ytterligare en och en halv liter juice. Det var gott..!!

Sen imorron är det skolaa.. Jag sitter i MONGO-rummet! Meen man ska ju träffa MIchelle också :)

Ha det BÄST!! PUSS // Tharezee

22 April 2007  | Länk | Tess | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & tessaaa ..                                             Skaffa en gratis hemsida