Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Cesar
M

14 år och man
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Jag älskar, du älskar, vi älskar. Men inte varandra.
klockan
nya foton

Här sitter jag och spanar in en tjej
antal besökare

Hej på dig!
senaste blogginlägget
4/8-07

VOV VOV

Äntligen har matte förstått att jag vill hit och skriva. Jag har tittat bedjande på henne massor av gången ända sen sist jag skrev här. Men hon ville inte hjälpa mig att logga in. Men nu funkade det.....

Det är så lääänge sen jag skrev här så jag har massor att berätta, och jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. Jag har ju glömt vilka dagar som var roliga.
Jag vet att husse hjälpte mig att skriva i min dagbok på min andra hemsida, om vad som hände när jag fyllde 2 år. Så det behöver jag inte ta här själv. Det är lättare för er som läser detta att kika in på min hemsida : http://cesar.dasjo.se
och snälla alla ni som gör det. KLOTTRA I MIN DAGBOK!!!!!!
Tillbaka till mina sommarupplevelser. Jag har åkt massor av bussar, och nu har jag fått pröva dom gula bussarna också. Dom var riktigt trevliga inuti, och jag tog chansen att sitta lika flott som människorna. Jag svingade mig snabbt upp på en stol när inte matte hade sån koll på mig. Men gud vad hon blev arg. Och jag blev lite rädd att husse också skulle dra ner mig, men han bara skrattade och sa åt matte att jag kunde få sitta där en stund. Men hon gav sig inte, jag åkte ner på golvet igen. Och det var kanske bäst så för jag hade ju inte kunnat hålla mig om bussen fick bromsa snabbt. Sen kom vi ner till ett nytt ställe som dom kallade för Skanör och Falsterbo. Ganska fint, men jag vågade inte bada när husse väl hittade stranden. Det kom vatten farande in mot mig i väldigt höga vita vågor. och det verkade jättefarligt.
Tacka vet jag det andra stället vi var på som också hade vatten. Jag tror att det låg jättelångt bort. För den gången åkte vi först en grön vanlig buss, sen var det något nytt igen. Husse viskade till mig att vi skulle åka tåg. WOW, så spännande det lät. Men det kändes som buss, fast människorna satt på andra stolar som inte var så nära varann. Jag kunde verkligen sträcka ut mig rejält på golvet. Vi kom till ett ställe som heter Hässleholm, och där sprang vi bara fort fram och hoppade upp i en gul buss. KUL!! Vi åkte en liten bit med den, sen var vi framme i en by som heter Vittsjö. Och när dom sa det så gissade jag på vatten. Jajamensan, det fanns en sjö. Och jag fick bråttom att känna på vattnet om det gick att bada där. OJOJOJ, det var skööönt. Hela jag var i på ett par sekunder, Husse satte sig på en brygga och lät mig bada. Sen fick jag syn på en boll som simmade i vattnet, och den skulle jag leka med. Det var lite svårt att komma dit, för någon hade lagt stora stenar ivägen. Men jag kunde forcera det hindret hur lätt som helst. Sen var det bara bollen och jag. Men den var lite konstig för den satt liksom fast i vattet. (hmmm konstigt) Jag försökte flera gånger att få in den mot land. Det var ganska djupt också, så jag visade både matte och husse att jag visst KAN SIMMA!!!!
Sen fick jag inte bada mer för matte blev orolig, jag vet inte varför?
Husse och jag gick en runda in i skogen istället, men jag ville tillbaks till sjön. Och dom fick verkligen kämpa båda två att hålla mig kvar på land. Och då tyckte jag att jag skulle vara snäll och lyda. Jag fick lite frukt istället, sen reste vi hem igen.

VOV VOV
4 Augusti 2007  | Länk | Dagbok | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Cesar M                                             Skaffa en gratis hemsida