Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Felicia
Hemligt

24 år och kvinna
Rosersberg,
Stockholms län
klockan
nya foton

En ofärg lagd Confidence, hm, knasigt. Får ej kopieras!
antal besökare

Välkommen till Hps hatt information! Här är du alltid välkommen. Läs noga igenom texten och kanske hittar du något. Skicka gärna in bilder och teckningar. Glöm inte att skriva din hunds namn, du kan även skriva information om den som vi kommer att sätta in vid bilden. allt kommer att finnas i fotoalbumet.
Hotmail adressen är:
Hps_hattar@hotmail.com
senaste blogginlägget
Tävlingen avgjord!

Sidan är dock inte aktiva, Krumelur och Confidence har börjat med nytt. Kolla in Krumelurs nya sida www.freewebs.com/pixdog eller så har vi Confidences nya www.freewebs.com/wittywolf


Nu har det inte uppdaterats på ett tag, men snart ska vi fota. Idag är det ju vår-fest, och jag, Felicia, ska gå med min hund Krumelur dit eftersom att han lyckades få ett gult kort. Jag hoppas kunna få många fina bilder som kommer att läggas upp här. Självklart ska jag skriva om det, men under helgen kommer det inte att läggas in text iallafall, kanske bilder.

TIPSA
Tipsa gärna dina hundkamrater i parken om sidan, det skulle vi bli glada över. Du kanske har några hund kompisar som vill skicka in en bild eller två till Fan Art men som inte kommer med? Då kan du tipsa din lilla kamrat om sidan så kan han/hon skicka in sin bild till oss så kommer det med i Fotoalbumet! Bara skicka din bild, dikt, saga vad som helst till oss så kommer den med kan vi lova. Skicka din bild till oss med hjälp av vår addres nedanför. :)


Hps_hattar@hotmail.com


Skicka mer än gräna in teckningar, bilder, dikter, sagor eller något annat! Vi vill jätte gärna ha sådant =D Noveller är roligt det med :) Du måste inte vara Hattjägare för att skicka in hattar med information. Om du hittar en speciel hatt som du vet mycket om, ta då ett kort, stoppa det i ett brev, skriv information och ditt hundnamn, så dyker den säkert upp här snart ;)

Har du information om hattar du vill dela med dig av? Har du något du tycker att jag missat? Vill du ha jobb här? Skicka ett mejl till (Den kan även addas som kontakt på msn)

Hps_hattar@hotmail.com


Bilderna kommer nog att bytas ut till olika bilder. Men våra bilder får sitta där tills ni skickar in era bilder :) Alla bilder som finns här är det sträng (C) på! INGET får kopieras här ifrån.


Hattjägare: Gooding, Snuffen, Jess, bilbodoo, Sir Justin
Hattjägare är någon som är ute i parken, på jakt efter nya hattar (som inte finns med på denna sida), information om den, inklusiv en bild.
Just nu kan vi ta in 4 hattjägare till.
Tyvärr är Hattjägarens ålder och rang viktig. Du måste vara inne ofta så att du kan hänga med i vad som händer i parken. Din hund får inte vara under vattenhund. Åldern är minst 2/3 hundår. Alltså, vi söker just dig, som kan vara inne ofta och leta hattar.


Delägare: Confidence
Ja, det är ju jag, Felicia och min hund Krumelur som äger denna sida, med Delägaren Confidence. Vi ska försöka ha tävlingar som ni kan delta i för att roa er. :) En tävling blir det med priser. När tävlingen är det kommer att stå här på startsidan och vad ni ska göra för något. Så håll ögorna öppna.
Det är jag och Confidence som svarar på era mejl och sköter sidan, lägger in vissa bilder osv.
Veckans bild och teckning
Ja. Nu ska vi ha veckans bild och veckans teckning. Teckningen ska vara ritad, alltså inte fotad. Bilden är ju fotad ;) Teckningen kommer att sitta här på framsidan i 4 dagar och bilden i 3. Vi tycker även det är kul att få som vi kan sätta in i fotoalbumet. självklart sätter vi in veckans bild och teckning i fotoalbumet. Så rita på eller samla några för en fin bild, kanske med olika hattar? Skicka in bilderna/teckningarna till:
Hps_hattar@hotmail.com

/
Krumelur och ConfidenceJag, Felicia, har även en egen sida. Där har jag bilder på våra djur och våra panssionats djur. Jag skriver om händelser m.m. Jag fotar väldigt mycket och har bilder där och även på sidan www.bilddagboken.se där jag heter Felill
Men här är adressen till min egna hemsida


http://www.nogg.se/startPage.asp?idHomepage=20027


Här skriver vi vilka hattar som är gjorda av vem, om vi vet ;)

Rosa hundballong (ett hund huvud) är gjord av Krumelur
11 April 2007  | Länk | Hattar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Felicia Hemligt                                             Skaffa en gratis hemsida