Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Andrietta
Sahlen

36 år och kvinna
Umeå,
Västerbottens län
klockan
antal besökare

senaste blogginlägget
Var tog den vägen?

Shit....nu var det absolut länge sedan sist!

Sommaren är över, löven har börjat falla. Den trista sanningen! Hann inte med lika mycket som vi hade planerat denna sommar. Jobbade mest som en galning, och när man väl var ledig...var var solen? Höjdpunkten var nog helgen då vi hade besök av Jea, Ann, Andreas och Johanna. Gamla Stan, Grönalund, stadsvandring och några öl är ju aldrig fel med gott sällskap! ;)

Länge sedan jag åkte upp till Umeå. Midsommar sist. Den 10 november är det dop för lilla Klara i Bygdeå kyrka, så då ska jag absolut pallra mig uppåt och umgås med familj och vänner så intensivt det bara går. Saknar alla som tusan!

Ojoj....sen har jag fyllt 25 år oxå. Halvägs till femtio som mina vänner säger. Känns tungt! Haha! Fick iaf en ny mobil av Fred så det lindrade lite. :) Blev jätteglad!

Vad ska jag mer? Hmm....

På lördag har vi Rosa Bandet-dag på jobbet. Vi får besök av 4 kändisar som ska samla in pengar till bröstcancerfonden åt oss. Idag fick vi veta vilka som kommer. Vill ni veta? Ok då....Mona Sahlin, Marie Sernholt, Nicklas Strömstedt, Felix Herngren +Säpo som ska vakta Mona såklart! Blir ju lite spännande, men jag kommer nog vara lite pirrig! Oj, vad jag måste piffa upp mig då! Haha! ;)

Näe...nu orkar jag nog inte skriva mera....känner mig inte så påhittig just nu. Lovar att skriva snart igen! LOVAR!!!

Sköt om er!

Kraaaaam!
1 Oktober 2007  | Länk | Life | 1 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Andrietta Sahlen                                             Skaffa en gratis hemsida