Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Hanna
Hemby

27 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Andra lever för att äta, jag äter för att leva.
klockan
dagens roliga historia
En häst kommer in på en bar och beställer en öl. Bartendern säger: "Och varför det långa ansiktet?"
dagens onödiga vetande
Grodor stänger ögonen när de sväljer.
nya foton

Mihi vackra ITALIEN:d
antal besökare

H A N N A
senaste blogginlägget
Fredag

Fucking lång tid sedan jag skrev :$ Tycker jag borde skriva lite nu.

Egentligen ingenting att berätta, har inte hänt så mycket sen sist, ofattbart men sant. Samma gamla visa varje dag; Stressar upp o sticker till skolan, tar sig igenom skoldagen, hem o plugga, träffa kompisar typ jogga eller spela tennis, hem o slappa vid datorn. Så ser min vardag ut i princip, men iofs det är nog så de flesta har det.
Det är ju förresten hög tid att tänka på sitt gymnasieval. Jag blir stressad bara jag hör folk snacka om det, jag har verkligen ingen aning om var jag vill gå. Min dröm har länge varit att jobba som typ designer och med mode och sånt, jag älskar allt sådant. Advokat är också något som jag hade tyckt var kul. Men jurist finns bara på Pauli-nej tack! Och textil o design verkar lite flummigt. Vi får väl se hur det slutar! ProCivitas har sjukt gott rykte, så det lutar nog åt att jag väljer samhäll-ekonomi där.

Idag var jag först på stan med Amelia. Vi träffa sjukt många personer, både roliga och lite mer pinsamma människor, haha ;)
När jag kom hem så stack jag till Rebecca.Vi har inte setts på år och dar, så himla synd. Vi har i alla fall kommit fram till att vi måste ses mycket oftare, har så jävla roliga minnen med dig.
Vi snackade ut om allt som hänt under tiden vi inte setts i typ 2,5h.
Kanske blir det språkresa till sommaren, fan va kul vi kommer ha då.
Sedan kom vi fram till att båda vill gå på ProCivitas och kanske kan vi gå i samma klass...man kanske kan ringa till rektorn där eller nåt och önska. Det hade varit perfekt om vi kom i samma klass.

Imorn väntar tennisen redan klockan ÅTTA. Vetefan om jag pallar mig upp då, vi får ju se. På kvällen, inget bestämt faktiskt, förmodligen ut, annars ännu en chillhelg för min del.


Hanna.
16 November 2007  | Länk | :D | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Hanna Hemby                                             Skaffa en gratis hemsida