Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
cathrine :)

29 år och kvinna
Tyresö,
Stockholms län
dagens visdom
Hårt arbete har aldrig dödat någon, men varför chansa?
klockan
nya foton

adore them <3
antal besökare

LIFE IN SLOW MOTION, DESTINATION UNKNOWN.
senaste blogginlägget
#13


Länge sen man skrev..

Sommaren gick så grymt fort, mycket hann hända. Den 11 Augusti lämnade jag sthlm med Mikaela, och flyttade till Kalmar. Vi trivs jättebra i lägenheten, bor själva i en trea så lite svängrum finns det allt.

Man märker hur folk förändras under så kort tid. Bara sen flytten så har man kommit en lång bit på vägen, växt som person och ser saker och ting från ett annorlunda perspektiv. Men det var väl meningen, men att det kunde gå så fort visste jag inte. Ett upplevelse var ordet och en upplevelse blev/blir det. Det vi gjorde nu, att flytta, kommer ju alla någon gång att göra. Vi tog bara steget lite tidigare än vanligt. Men det känns skönt, ingen ånger alls.
Skolan är hur bra som helst och vi trivs jättebra. Visst så är det en bra bit till skolan, vilket gör det svårare att hålla humöret på topp med så tidiga mornar. Men det går hyffsat bra, ska gå bättre, det gäller bara att vänja sig. En rejäl omställning, men som ändå känns som 30 min hemifrån Sthlm. Känns verkligen inte som att man har flyttat drygt 40 mil bort från allt som var..

Saknaden behövdes, aldrig har jag uppskattat allt som jag gör nu.
Restart, från ett nytt perspektiv, ett nytt liv och jag mår bra :)
30 Oktober 2007  | Länk | allmänt. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & cathrine :)                                              Skaffa en gratis hemsida