Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
-» moá
.

24 år och kvinna
Göteborg,
Västra Götalands län
dagens visdom
Alla har vi våra fördomar. De sitter bara på lite olika ställen.
klockan
dagens roliga historia
Kan man använda elektriska rakapparater på tågen? Javisst, men bara på raksträckorna.
nya foton

Chez och Mandy. :)
dagens webbspel
antal besökare

HÄSTÄLSKAREN/FOTBOLLSSPELAREN ; Moa . * Kommentera bilderna ... ? :D

HEJ & VÄLKOMNA ! :D ...
Som sagt, welcome. :)
Denna hemsidan har jag för att
visa mina bilder och ha något att pyssla med. ;D


HÄR FINNS;
⌐» Hästbilder. :)
⌐» Naturbilder. :)
⌐» Spel. ;D
⌐» Roliga historier. ;)
⌐» Roliga filmer. ;)
⌐» Gästbok. :)
⌐» Debatter. ;P
⌐» Blogg. :)
«¬ Det mesta ser du till vänster.

-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-`v´-

PS! Blir superglad om just du ville kommentera bilderna! ;D
ALLA bilder här är fotograferade av Moa, och är det är 100 % © på alla bilder!
senaste blogginlägget
Fredag...


I morse vaknade jag ungefär kvart i sju. Jag och Sarah hade fodringen idag, så vi gick till stallet direkt. ;p Vid åtta var det frukost. Sedan gick vi upp till rummet och där rensade jag alla mina bilder. När vi tittade på klockan var den 09.22 så vi sprang ner och hämtade våran hjälm och väst. Vi skulle nämnligen ha gymkana.
Gymkana är som olika stafetter ungefär. Jag, Felicia och Felina red Bobby. Bobby är jätte rolig att rida! Men väldigt het... Slutpoängen blev 3-2 till det andra laget. ;p
När vi var klara gick jag och ryktade Carmen. Jag stod där och ryktade henne i 30 minuter ungefär, sen var jag tvungen att gå och mocka. :P Kl 12 fodrade vi och gick sedan och åt någon jätte god pastasallad. ;D
Efter maten var det rykt tävling. :D Eftersom jag redan ryktat började jag knoppa. ^^ Det tog ungefär 20 minuter. Hon var verkligen jätte fin och söt i knoppar. :) <3 När vi var klara kom Marlen och bedömde hästarna. Under tiden byggde vi banan till avslutningen. :) Jag skulle hoppa 70 cm, för jag, och Carmen, blir lite osäker när det blir högre... :/ Men det är ju inte höjden som betyder. Jag sprang sedan iväg och gjorde iordning henne. <3 Jag satt upp i manegen då jag såg mamma och pappa. =)
Vi skrittade fram och sedan travade. Det kändes som en annan häst! =D Hon var så pigg och fräsch! När första start skulle börja fick vi skritta ute i regnet istället. :p Jag hade start nr 6, så efter ungefär 10 minuter fick jag gå in. Jag gick igenom banan en gång till och sedan fick jag startsignalen. Det kändes som en dröm hela banan. <33 Jag var felfri och helt underbart nöjd!!!! :D <3 Jag skrittade av henne lite samtidigt som mamma knäppte några kort. ;)
När hon var ren o fin igen och när jag hängt in utrustningen i sadelkammaren var det dags för grupp kort! :D:D Nästan alla hade sina Bellen-tröjor och smilade hela tiden för alla kameror. ^^ Sen var det fika. :)
Innan jag åkte hem fixade jag någras msn och mockade sedan en sista gång... : Jag sprang till klubbhuset och nappade åt mig ett äpple och pratade med Marianne och gav henne en kram och sa hejdå... Jag gick till Carmen en sista gång och gav henne äpplet, pussade tusen gånger på den underbara mulen. Jag lovade henne att komma tillbaka någon gång innan hon försvinner... (U) :(:(:(:( JAG ÄLSKAR DIG KARMENZITA !! (L)(L)(L)(L)
14 Juli 2007  | Länk | Bellen. ;D | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & -» moá .                                             Skaffa en gratis hemsida