Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
om mig
Veronica
Strandman

26 år och kvinna
Ronneby,
Blekinge län
klockan
nya foton

Framridningen
antal besökare

OBS! NY HEMSIDA: www.veronicastrandman.webs.com

Tjena! Jag är en tjej som tränar och tävlar westernridning i Blekinge. Jag är medlem i klubben Eastern Western Riders och är med på dess årliga klubbtävlingar. Jag tävlar min häst Mohammed Abu Sar e. Abu Mir ox ee.Mimik ox. född 1991. Jag köpte honom - 06 och mina  första tävlingssäsonger  har gått jättebra!


Mojje har tävlat hoppning upp till LB med vinster men är ej utvecklingsbar, tävlat dressyr med vinster i LA (utbildad högre - förra ägaren - Zandra Arvidsson). Har sedan 2000 bara gått western och har 2 SM medaljer från 2004 och 2005. Tävlad WH, WP, VH och WR. Byter i vartannat. Go kille med ett suveränt psyke Skriv gärna ett gästboksinlägg och kommentera hemsidan :P

ETT EXTRA STORT TACK TILL MIN PAPPA SOM ALLTID STÖTTAR MIG OCH KÖR MIG :)


//Kram Verre Image and video hosting by TinyPic Rosetter tagna 2006Image and video hosting by TinyPic Rosetter tagna 2007
senaste blogginlägget
Närmar sig RHC!

Ligger nu här i en varm säng och tänker på Ranch Horse Classic! Snart är det dags... Nya och gamla ekipage och massa nytt folk på läktarna. Hoppas på många butiker på mässan även i år. Blev en hel del köpt förra året, allt från benskydd till nya repgrimmor och bett. Kommer som vanligt att vara där alla dagarna och i år bo på vandrarhemmet tätt intill området. Får se om jag blir erbjuden jobbet som hästskötare åt dom tävlande i år med.
Tidigare idag så var jag och tränade Mojje lite smått i paddocken. Haha märks att sommarbetet gör sitt åt den "lille" magen ^^ Blir till att träna bort i sommar och se fram emot kommande tävlingar och träningar. Har nu även börjat med alla mysiga små uteritter i lövskogarna runt omkring stallet.
Hoppas att ni alla mår bra och att vi ses på Ranch Horse Classic! Hör av er så kanske vi kan röra oss över området tillsammans eller bara ta det lungt på Restaurang Diligensen senare efter tävlingens slut.
Kramar Veronica
8 Juni 2009  | Länk | Western Riders | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Veronica Strandman                                             Skaffa en gratis hemsida