Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Maudis
G

43 år och kvinna
Örnsköldsvik,
Västernorrlands län
översättning
dagens visdom
Att inte ha blivit älskad är otur, att inte kunna älska - det är olycka.
kalendern
dagens roliga historia
Frisören frågade oroligt kunden: -Hade ni röd slips när ni kom in? -Nej -Oj. hjälp!
dagens onödiga vetande
En trasig analog klocka visar alltid rätt tid två gånger per dygn.
antal besökare

Som DU är mot andra så är andra mot dig

Denna sida KAN skriva om saker som inte passar DIG, så då kan du bara bläddra vidare, här skriver JAG vad jag tycker och känner och det kan störa av en del.. Och DET bryr jag mig inte ett piss om!

Men som sagt bläddra vidare isf..

 

senaste blogginlägget
160131

Då var första månaden för året över.

I helgen så tog jag med en fin vän upp till Hundtorpet som det heter, som Brukshundsklubben äger. De har en kanonfin promenadväg runt alltihopa. Men när jag såg vädret på fredagkväll *huvva* så tappade jag modet, ösregn & storm!!
Men på lördag morgon då jag vaknade så sken ju SOLEN!!
Så då blev det bara att ta bilen & hämta upp Camilla & hennes fina Astrid.
Och Staffanpojken fick också följa med, då hans ägare, hon jobbade & husse var sjuk, så Staffan fick följa med & springa av sig ordentligt!


(Inte det lättaste kan jag säga att få en bild på Staffan-pojken då han springer fram & tillbaka, och inte på stigen då heller! Misstänker att det var HAN som blödde igår, att han kanske skurit sig på skaren, vilket ju inte är konstigt haha När han flyger fram & tillbaka, överallt!! haha)

Men till slut så..


(Staffan haha som sagt är låååångt där framme hihi)

Det finns ju inget mysigare & godare att få äta hamburgare ute i naturen (Då den är grillad ute!) & jättegod hemmagjord varmchoklad..

Det var ju hur fint väder som helst, blev alldeles haha svettig ingen nederbörd, ingen storm och SOL!! Så efter promenixen så tog vi & grillade lite hamburgare (såklart fick ju hundarna också en hamburgare haha) och bara NJÖT av det härliga vädret..

Har haft en ganska jobbig vecka!
Både mentalt & fysiskt, men det jobbigaste var nog det som hände i måndags, hoppas att jag ALDRIG
 NÅGONSIN
ska behöva uppleva
DEN dagen igen!! Men sen har jag fått HELT omvärdera det jag anser att man behandlar sina vänner. Och det svider, blev VÄLDIGT besviken, då jag märker att jag & mina "vänner" inte alls är på samma nivå!!!
Men, ja ja det är ju som det är. Och nu vet jag ju, att en del inte alls är så nära vänner som JAG trodde/hoppades på!

 

Idag var jag på stan med enbart Luci..

Hon har ju fortfarande jobbigt att möta en del hundar, speciellt då det är hundar som själv är osäkra aggressiva.. Då svarar ju hon DIREKT!!!
Men hon var faktiskt jätteduktig!
Hon kunde bli sådär rabiat, men efter en stund lugnade hon ner sig, och vi kunde t om mötas, och jag kunde ta de andra hundägaren i hand, medans Luci smackade & slickade hihi sig om nosen (hon gör så för att trösta & lugna ner sig  ) Och bara tittade på den andra hunden. 
Så det var helt klart BRA att jag bara tog HENNE till träningen, för jag var på väg att ta med alla 3, Indra gav mig ju "blicken"..
Den där som ger en såååå jävla dåligt samvete "Ska du verkligen lämna MIG kvar"???  så hon & Trolla fick vara hos min granne, som blev väldigt glad över sällskapet hihi

 

Men nu är det slut på denna vecka, så nya friska tag & jag ska se till om inte jag kan få tag på Smärtkliniken, få se vad de säger..
Usch VILL verkligen inte åka dit, kanske hade varit bättre om jag kunnat få ryggblockade på hemmaplan, men att jag måste åka så långt med denna skitvärdelösa rygg, gör ju inte saken bättre alls!!
Men jag MÅSTE ju iaf göra den, om jag ska kunna få ett "normalt" liv..

31 Januari 2016  | Länk | En dag i MITT liv.. | 1 kommentar
nya foton
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maudis G                                             Skaffa en gratis hemsida