Back in action :)
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Rebecca
Nyman

26 år och kvinna
Piteå,
Norrbottens län
dagens visdom
Även den lataste springer när han har eld i byxorna.
klockan
dagens kortfilm

se filmen >>
antal besökare

Välkommen tillbaks :)
senaste blogginlägget
Nya tider

Ja. Det är mer än ett år sen jag skrev här och hade deprission.
Varför jag är här nu? Ja, jag mår väl dåligt. Så jag bara måste få skriva av mig. Annars skriver jag faktiskt inte så mycket om mitt allmänna liv. Det som är bra. För egentligen mår jag som bara dåligt av att sitta här och läsa alla mina gamla inlägg på saker som var dåligt en gång i tiden.

Nu så trodde jag att jag skulle få slippa dom. Det som är jobbigt. Men jag känner att jag är tillbaks i samma stadium. Men jag kan bara inte förstå varför jag är så djupt deprimerad. Eller, nja kanske så illa är det inte men nästan..

Det som jag tror är orsaken är väl att jag saknar mina kusiner så grymt mycket. Riktigt så det gör ont. Jag tror inte jag har så bra vänner som dom. De som gör mig lycklig.
Just när de for kändes det som att de drog ut lyckan och tog med sig den hem till sig. Och jag fick inget kvar. Bara att få leva framför tv:n och datorn. Inget vidare..
På grund av detta så gör det att jag inte orkar vara med vänner, orka med skolan eller göra någonting vettigt. Det är bara en massa dator och tv sittande som ska få mig att tänka på annat.

Jag drömde faktiskt en underbar dröm inatt faktiskt. Det var att mina kusiner kom tillbaks till oss när det var sommar. Jag minns bara hur överlycklig jag blev och krama alla. Och hur kul vi hade också!

Åh, varför?
Varför ska det bara bli svårare och jobbigare för varje gång de åker?
Det är som att de är mitt levebröd. Utan dom.. hur ska jag då klara av livet?
Ja, jag tror nog att det är det här som har gjort att jag inte orkar någonting.
Jag vill bara inte vara ensam i skolan heller. Jag vill inte framstå som: "The Outsider". Men jag har sett så många som inte har någon att vara med i skolan. Dom åker hem. Det låter som mig själv faktiskt. Men jag är så usla feg att jag inte vågar ta kontakt de som är i samma ålder. Men det är bara därför många ser på ett annat sätt på mig. De ser mig som en grym och bitchig typ. Men jag är inte så.
Men det är inte så.

Jag hoppas bara att det är någon som vägleder mig.
12 Januari 2009  | Länk | Blandat x) | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecca Nyman                                             Skaffa en gratis hemsida