DET SYNS INTE ALLTID PÅ UTSIDAN ATT INSIDAN ÄR TRASIG
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Helene
Persson

61 år och kvinna
Halmstad,
Hallands län
dagens visdom
Jag sparar just nu till min andra miljon. Den första misslyckades
klockan
dagens roliga historia
- Varför är det så många handikappade på golfbanan? - De försöker minska sitt handikapp!
dagens onödiga vetande
en blixt värmer i genomsnitt upp luften till cirka 3000 grader.
nya foton

Japansk lönn
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Välkommen till min sida! Här försöker jag berätta lite om mitt liv - både med allvar och med glimten i ögat. Visst ska man kunna skoja och prata om allt!? 

          

och hör ni! GLÖM INTE SKRIVA I GÄSTBOKEN!!! Det så roligt å se vem som varit här!!

senaste blogginlägget
Början till en bra dag.......

Början till en bra dag visade sig bli en riktig skitdag.

Min samtalsterapeut och jag pratade sist om min blogg. Jag berättade för henne, att jag ett par gånger fått kritik för vad jag skrivit, pga att jag utlämnat mig helt och berättat om mon ohälsa.

Bl a fick jag vid ett tillfälle höra, att jag aldrig skulle få ett nytt jobb, om den ev arbetsgivaren gick in och läste om, att jag inte mådde bra.

Men hallå - om jag är frisk nog att börja arbeta, skulle jag väl inte skriva, att jag var sjuk. 🙄
Och om den ev arbetsgivaren nu gick in och läste, skulle han väl finna, att den Helene som mådde så dåligt, blivit bättre och bättre och nu hade helt ”friska” tankar

Ja, det är konstigt att vissa sjukdomar har högre ranking än andra. Bara en sån sak som förkylning. Det är något man får prata om hur som helst🤧 .

Och tänk om man drabbats av magsjuka!! Kunna berätta om hur många gånger man kräkt och haft diarré 🤢🤮. Det är inget konstigt

Eller om man blött från ändtarmen och fått göra en rektoskopi, men det visade sig bara vara hemorrojder 🥴

Var går gränsen? 🤔. Jo vid psykisk ohälsa. Det får man inte prata om. Detligger alldeles för lågt på rankingen.

Nu har jag - som den GAD-dare jag är - kommit långt från ursprungsämnet. Ja, eller inte... Hur som helst tyckte min terapeut, att jag skulle fortsätta skriva och bli en ambassadör för psykisk ohälsa, om jag ville och orkade.

Det blev ju en direkt utmaning för mig. Tänkte, att jag gör en sida på fb, så är det lättillgängligt både för mig själv och för dom som vill läsa.

Men jädrans vad det var komplicerat. Jag tyckte det var väldigt rörigt, blev inte klok på, om det jag skrivit var publicerat eller ej. Sen verkar det som om inläggen barafinns där en dag🤔 och så kommer dethela tiden upp, hur mycket pengar min ”annons” har kostat.

Så när jag kollade på min sida idag, så fick jag bara panik och då fattar man naturligtvis ingenting, så jag tog bort sidan. Jag kan inte hålla på med något som stressar mig så. Sitter nu och är alldeles skakig och undrar vad dom, som börjat läsa och gilla min sida, nu tänker, när sidan plötsligt är borta.

Detta har förstört min dag.

Detta är GAD i ett nötskal.

Massa dumma tankar, rädslor för vad folk ska tänka. Jag borde varit med nere vid sjön nu och hjälpt till att lägga i vår och våra campinggrannars gemensamma brygga, men det går inte. Tycker att dom riktigt ser på mig, hur värdelös jag är.

Fan fan fan

Jag som skulle njuta idag. Bara vara och vila själen😥

Men ett har jag bestämt. Jag ska anta utmaningen och skriva om GAD och psykisk ohälsa. Det kanske hjälper någon. Det blir kanske lite information för andra. Och det är skönt för mig, att skriva av mig.

Nu ska jag ägna mig åt decoupage.
30 Maj 2019  | Länk | GAD - generaliserat ångestsyndrom | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helene Persson                                             Skaffa en gratis hemsida