*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Jennie
Ohlsson

46 år och kvinna
Vallentuna,
Stockholms län
klockan
nya foton

Ebba snygg i Jennies glasögon
antal besökare

Välkommen att läsa om Alvin Nathanael Hamberg och Nils Anton Franke Hamberg......
senaste blogginlägget
Ett tag sedan...

Nu var det ett tag sedan jag skrev...JAG VET! Men vi har flyttat datan till ett annat rum, så jag sitter inte lika ofta och knappar längre. Men det har hänt en del saker sen sist. I torsdags började Anton gå! Han är så himla gullig. Han tycker det är så himla kul. Han har väldigt bra balans också. Go Boy!

Mormor Majlis har varit ner och köpt lägenhet, samt kommit med första flyttlasset. Snart kommer hon ner och ska bli Vallentunatös! Andreas åker upp nu på söndag för att köra ner det sista lasset.

Igår var Andreas på Bruce Springsteen i Globen. Jag var hemma med grabbarna. Dom var helt omöjliga. Vaknade och väckte varandra om vart annat. Nu ska jag börja bli hårdare med Antons rutiner. Jag kommer att väcka honom på morgonen senast 07.30. Ibland är han vaken på nätterna och då vill han sova lite längre på morgonen. Jag ska försöka vända det. Sen ska jag försöka ha fasta sovtider. 9 och 14. Då kanske han kommer sova bättre på natten. Han ska heller inte få sova längre än 1½ timma varje gång. Ska testa och se hur det funkar.

På fredag ska jag på julbord med jobbet. Ska bli såååå himla kul. Centralbadet, LUX och kasinot som avslutning. Har redan börjat fundera på klädsel. Man är ju inte ute lika ofta nu för tiden, så man vet knappt vad man har för stass i garderoben....

(Anton pussar sig själv i spegeln på dagis)

//Jennie
11 December 2007  | Länk | Dagbok | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jennie Ohlsson                                             Skaffa en gratis hemsida