The sun after the rain
Startsidan Blogg Fotoalbum Kategorier Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
(`v´)
Verliebt

33 år och kvinna
Gislaved,
Jönköpings län
översättning
dagens visdom
Möt en människa förutsättningslöst
kalendern
dagens roliga historia
- Tror du fiskar har känslor? - Visst! Det finns ju lipsillar!
dagens onödiga vetande
De bästa hunddetektiverna är jakthundar som spaniels, labradorer och retrivrar.
antal besökare


 

 

 verliebt (`v´)
               `v´

Bloggen handlar om mitt liv som forever unemployed, married with children och min väg till the perfect body. Inspiration och motivation. Från otränad soffpotatis till superfit morsa. Eller? Följ min blogg och se min förvandling. www.nogg.se/verliebt

 

Stolpar att klara av

  • körkort
  • truckkort
  • bli anställd
  • secret goal
  • köpa hus
  • komma iform
     

Kontakt

 

senaste blogginlägget
Äntligen tillbaka!

Äntligen är bloggen igång igen! Det har gått alldeles för lång tid, över ett år! Vad hände egentligen? Jo, allt hände, på en och samma gång!

Senaste gången jag skrev var i april, då jag fortfarande var anställd på manpower men jag var sysslolös och gick hemma. Kanske var den där torsdagen dagen som förändrade mitt liv?

Kan det ha varit den dagen jag fick ett erbjudande till fastanställning? Det kommer jag inte ihåg, men nu såhär i efterhand, då jag har facit och allt, så vet jag att efter den dagen förändrades allt.

Nu så ska ni få höra om vad som har hänt i mitt liv so far och även få reda på varför jag skriver först idag!

 

 

Just nu är jag 25 år fyllda, jag bor i Länghem i mitt gamla barndomshem och har fullt upp med renovering. Bilder på huset kommer att laddas upp här så småningom. Men just nu har jag inte tiden till det.

Jag fick samtalet från Pelle från K-bemanning och det samtalet förändrade allt. Han erbjöd mej en fastanställning på ett enormt företag i Småland. Självklart tackade jag ja. Jag jobbade först en vecka åt honom innan jag fick börja på Weland AB i Smålandsstenar.

Jag började jobba den 5 maj. Vecka 28 fick jag semester, eller handen på hjärtat - jag blev uppsagt MEN med ett löfte (och ett kontrakt) på att få återkomma 20141001. Detta var inte sant då jag faktiskt fick komma tillbaka tidigare. Jag fick obetald semester i sex veckor, men stämplade A-kassa och överlevde sommaren. Njöt! Första riktiga, betalda semester någonsin! Helt guld värt alltså! Sommaren gick åt till renovering för det mesta faktiskt. Solade en del med. Hade ju allt för mycket nya badkläder att inviga :)

15 augusti, en fredag, började jag återigen jobba på Weland. Nu har jag jobbat några månader och min allra första JULFEST börjar närma sej! Har aldrig blivit bjuden på julbord tidigare från ett jobb så det ska bli skönt.

Anledningen till att jag tog upp bloggandet just idag är för att idag, 2 oktober, är ett år sedan PÅ DAGEN sedan jag gjorde min operation. Nu har det äntligen gått ett år, och allt har "fallit på plats" som dom sa för ett år sedan. Jag är fortfarande supernöjd, Ted med hehe, men som alltid har nackdelar dykt upp. Men fördelarna är mer är tredubbelt så någon ångra knapp finns inte på mitt tangentbort!

Men nu har jag inte mer tid, har jobbat idag och planerar min torsdagskväll framför tvn faktiskt med min man Ted, Palle (vår inneboende för ett tag), hans dotter Sibelle samt lilla Joline, som förövrigt fyller fem år denna månad. Ska börja planera hennes femårskalas.

Tills dess vi hörs igen! Ha det bra!

Puss o kram

2 Oktober 2014  | Länk | En vanlig dag | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & (`v´) Verliebt                                             Skaffa en gratis hemsida