Ingenting är omöjligt
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Tobias
Jönsson

30 år och man
Helsingborg,
Skåne län
dagens visdom
Jag sökte kärleken - och förlorade mig själv.
klockan
dagens roliga historia
Två män träffas i skogen: "Är du också jägare?" "Nej, jag samlar fjärilar." "Oj, det måste ta en evighet innan ni fått ihop till middagen!"
nya foton

Anton och jag på krogen. Visst är vi söta? =)
antal besökare

senaste blogginlägget
Onsdag

Hej på er där ute, nu har en dag till börjat gå mot sitt slut. Tiden går snabbt och så gör även skolan, tänk dig det är ungefär bara månad kvar till studenten! Och då ska man springa ut och skrika "Fy fan vad vi är bra", det kommer bli så härligt att få komma ut i arbetslivet (tror jag iallafall).

Idag har det inte hänt så hemskt mycket, jag vaknade imorse av att min mobil ringde 3gånger. Först hann jag inte svara och sen var det Sandra som ville berätta att hon var i Malmö nu. Och halvsovande ligger jag och säger, "jasså vad trevligt, men du jag ligger och sover". Så det blev inte mycket snack denna gången, hon sa bara att jag fick ta och sova igen så ringde hon en annan gång. Vilket jag tyckte lät som en bra idé. Jag hann sova en timme till så ringer den jävla telefonen igen, ja jag måste uttrycka mig såhär eftersom det var riktigt störigt, antar att ni själva vet att det är ganska irriterande när någon ringer och väcker en hela tiden. Men i vilket fall som helst så var det Patrik som ville låna min Windows skiva och sa att jag skulle ta med den till skolan sedan bröts samtalet, och jag slurmade in igen.

Äntligen var det tid att gå upp för nu ringde inte telefonen utan det var väckarklockan. Klockan stod på 11:00 och jag kände att det har varit en jobbig morgon med en massa samtal men sen blir man så glad när man ser solen skina. Dock var det ganska blåsigt ute. När jag hade fixat mig osv, gick jag ner och tog ut cyklen från förrådet och började cykla mot skolan där jag bara hade en lektion idag. Ganska skönt faktiskt och det blir inte mycket mer imorgon, för då har jag bara prov i Religion.


När jag kom hem från skolan satte jag mig och läste lite på aftonbladet och sedan snacka jag en del på msn, tills jag skulle käka lite mat. Maja var också inne, hon var på kalas. Måste säga att hon är en riktig sötnöt, fick vinka på en del av hennes släktingar som var på besök via webcamen. Jag börjar nog bli ganska känd bland hennes familj. Efter ett tag var det dags för Maja och gå att vara lite social med släktingarna som hon va hos. Och då gick jag vidare till mitt och började läsa lite på Religionen, vill gärna klara provet imorgon. Så ska läsa igenom mina anteckningar en gång till innan jag går och lägger mig. Men nu blir det filmdags.
19 April 2007  | Länk | Blogg | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Tobias Jönsson                                             Skaffa en gratis hemsida