Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Annika
Ljungkvist

35 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
klockan
nya foton

Alexandra =)
antal besökare

Malta here MY LOVE and I come!!!
senaste blogginlägget
Äntligen hemma i Sverige!!

Har int skrivit sen jag kom hem till sverige..dåligt men jag har njutit av att vara hemma...är det inte sjukt att man e hemma i 2 timmar o sen känns det som man aldrig varit iväg...hahah! Kvällen när jag kom hem pussades jag massa med älsklingen först och sen vidare till MAria!!! så asball o träffa henne igen!!! sjukt som jag saknar dig vännen!! =)

På söndagen så träffade jag Jossan!! så kul!! mystjejen det var underbart att träffa dig!! Vi åkte till landskrona där hennes föräldrar bor o käkade gott o tittade på bilder från hennes student och snackade massa! vi hann planera in en födelsedagsfest för henne med!! så skoj det ska bli!! Sedan åkte vi till malmö och gick ut med Queen... jag var hundvakt åt världens finaste hund!! så började de att åska lite när vi var ute och Queen blev super rädd... lilla vännen!! *söte* efter det så åkte josse hem och jag drog till värnhem..det var skoj att träffa alla där!! efter det stack jag hem till maria!! vi myste med godis och greys!! kan det bli bättre!? =)

I veckan har jag jobbat natt hela veckan och gör det så även nu!! på dagarna har jag tränat med maria och lagat massa god svenska mat!! mums!! pussats med min kärlek och bara njutit av att vara hemma igen!!

Imorgon är det midsommar och jag jobbar hela dagen men de gör inget för maria ska hålla mig sällskap!!! =)

sedan på lördag är det justin!!!! fatta!!! så ball!!!!

over and out!!
21 Juni 2007  | Länk | juni | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Ljungkvist                                             Skaffa en gratis hemsida