Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Therése
Karlsson

30 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
dagens visdom
Livet är som Internet... lika svårgripbart, oförutseende och så otroligt uppslukande. Enda skillnaden är att mitt liv tar slut en dag.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
Min fru kom inte hem och jag efterlyste henne hos polisen. Jag försökte beskriva henne så gott jag kundeoch efter två timmar, fick mina grannar tillbaka sin hund som de saknat i en månad.
dagens onödiga vetande
Gustav V regerade i 42 år, 9 månader och 21 dagar.
Google sökning
nogg.se   Web  
dagens webbspel
antal besökare

Hej och välkommen!

Jag har inte varit så aktiv på denna blogg, men jag ska försöka skärpa mig.

Hoppas ni får en bra dag:)

~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~

senaste blogginlägget
Börja om

Jag har börjat om mitt liv så då kan jag väl lika gärna börja om i min blogg. Därför tog jag bort gamla inlägg. Tråkigt att få kommentarer om att man är tråkig för att man inte uppdaterar. Men jag hade faktiskt glömt att jag hade denna blogg. Fick antagligen för mycket att tänka på. Det har ju gått nästan två år sen jag bloggade sist. Och MYCKET hinner hända på två år så jag berättar bara en liten del.

Jag har flyttat hem till mina föräldrar efter att ha tagit studenten. Körkortet tog jag den sommaren och resten av tiden spenderade jag väl i poolen :P
Sen började plugget, jag valde Objektorienterad systemutveckling eftersom jag bara Älskade programmering på gymnasiet.
När ett halvår gått på utbildningen får jag höra en hemsk nyhet, en av mina bästa killkompisar från grundskolan har fått cancer. Det kom som en chock, varför får så många cancer och varför så unga? Detta var nu tredje personen i mina bekantskapskretsar som fått cancer.
Jag var på väg att gå under, behövde verkligen mina klasskompisar då. Men helt plötsligt var de inte där, dom hade bara ögon för varandra. Tråkigt när det blir så i vänkretsar att två blir ett par och man själv är kvar ensam o dyster. Som en dammråtta i ett svart hörn under soffan. Där tappade jag kontakten med mina enda kompisar i Helsingborg.
Utbildningen tog stryk av detta, jag gick till alla lektioner men jag var inte där psykiskt. Då är det inte lätt att klara några tentor. Omtenta efter omtenta kom och det blev bara för mycket.
Ett år av utbildningen hade gått, fixade sommar/deltidsjobb som kassörska genom Academic Work, ett företag inriktade på studenter. När sommaren började närma sig slutet hade jag fortfarande tre tentor och två stora arbeten kvar att göra till höstterminens start. Jag gav upp. Istället för att gå dit och försöka göra en av tentorna gick jag dit och meddelade att jag tänkte hoppa av utbildningen. Vissa blev lite förvånade, en del frågade varför och vissa hade redan tagit det för givet, att jag skulle hoppa av.
Men det är inte så lätt att klara en utbildning utan kompisar som man kan rådfråga eller med lärare som inte kan förklara och dessutom med böcker som det bara stod massa fel i. Så hur ska man göra? Kolla i böckerna och upptäcka att ingenting funkar och sen sitta och banka huvet i bordet så man får sår i pannan?
Nej! Jag gav helt enkelt upp!

Två veckor efter studieavbrottet träffade jag tillslut den där killen som velat träffa mig hela sommaren. Han verkade ändå vara en ganska skön kille som hade båda fötterna på jorden.
Och tro det eller ej, vi är fortfarande tillsammans. Fredagen den 13e mars har vi varit tillsammans i 6 månader =)
Nu har jag precis börjat plugga på komvux, läser upp mitt IG i spanska steg 2 och så läser jag till Matte D.
Måste få igång studhjärnan igen ju :P Jag ska nämligen söka in till ekonomi som börjar i höst. Så då får vi se var jag pluggar, för hoppningsvis i Kristianstad eller Lund. Och kommer jag in så flyttar jag ihop med min pojkvän i Eslöv.

Nu har det gått mer än 6 månader sen jag hoppade av utbildningen. Och livet har blivit så otroligt mycket bättre. Jag har fått vara kvar och jobba hela hösten, det var först den siste januari som jag blev arbetslös. Och livet som arbetslös blev kort, närmare bestämt tre veckor.


Det var väl i stora drag mina senaste två år.

Nu ska jag försöka uppdatera lite oftare.
6 Mars 2009  | Länk | Livet | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therése Karlsson                                             Skaffa en gratis hemsida