Mer blogg åt folket!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Fotograf
Alex

37 år och man
Halmstad,
Hallands län
dagens visdom
Jag sökte kärleken - och förlorade mig själv.
klockan
dagens roliga historia
Två män träffas i skogen: "Är du också jägare?" "Nej, jag samlar fjärilar." "Oj, det måste ta en evighet innan ni fått ihop till middagen!"
dagens onödiga vetande
I ryggsim startar man med ansiktet vänt mot startpallen.
nya foton

Filippa vill leka...
dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
antal besökare

Hej varmt välkommen till FotografAlex Blogg!
senaste blogginlägget
Long time no see....

Oj!!

Vad har hänt sedan sist?

Jaha var ska man börja?

Jag har flyttat ifrån city lämnat lägenheten bakom mig. Numera är jag bosatt i ett hus några km utanför city. Ligger perfekt nära till havet och lagom nära till både stan och Tylösand.

Idag fredag var jag ledig, det var verkligen väldigt skönt. Ikväll ska jag hem till mina goda vänner som jag bodde grannar med i stan. Ska bli så trevligt att få ses igen efter de här månaderna som vi hållit på här ute i huset med allt.
För nån vecka sen köpte vi hem en taklampa till matbordet. Jag frågade i lampaffären om man kunde få hjälp att montera den, men då fick jag svaret att det är inget som de hjälper till med :(
Sagt och gjort så åkte vi hem med lampan och ringde till en polare som är kunnig inom sånt... Men han kunde tyvärr inte sätta upp lampan, han tipsade oss däremot om en mycket bra elektriker som jag ringde samma dag. Inom några dagar var lampan uppmonterad och han var även tvungen att byta strömbrytare. Känns inte som att jag skulle ens våga mig på att pilla bland sånna sladdar. Sen håller även frysen på att krångla, det var en kille här i veckan som bytte ut hela elektroniken i frysen men nu vet jag inte hur den mår.... Det blir inte riktigt så kallt som det ska vara i den... Det ligger bara på minus 9 grader nu :(
Hoppas jag inte behöver köpa en ny frys och kylskåp...

Hej så länge!
9 November 2012  | Länk | Alex Bloggbok | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Fotograf Alex                                             Skaffa en gratis hemsida