REBECCA BLY
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Logga in
om mig
Rebecca
Bly

29 år och kvinna
Götene,
Västra Götalands län
kalendern
klockan
nya foton

JAG! 13 bäst i världen :D
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

senaste blogginlägget
DISCO WORLD 2007

Pressen ligger som ett mörkt moln över mitt huvud, "Det närmar sig", dunkar iderligen i min hjärna. Världsmästerskapet i disco dance rusar emot mig som ett skott, nu är det knappt en månad kvar.

Hårdträningen har kommit igång på allvar och senast i helgen dansade jag upp mot 24 h på endast 4 dagar. Det var under tiden då årets dansläger Camp Gala gick av stapeln. Ett läger av kända koreografer/professionella dansare som Carin da silva och Daniel da silva. Ett läger av blod svett och tårar men också ett läger av mycket skratt, skoj och massa dans. Varje morgon var det väckning kl 07.30, för att sedan ha FYS pass kl 08.00. Antingen ut och springa som en galning och göra 40 situps/armhävningar x 4 m.m. för att sedan tävla tillbaka. Eller också börja dagen med ett hårt morgonpass så att vi vill gråta. Varje dag innehåll 6 timmar dans och sedan avslutades dagen med en aktivitet på kvällen. Mycket lärorikt. Mycket roligt.

Att representera Sverige i en utomlandstävling känns verkligen stort, det är något jag aldrig har varit med om förut, och jag ska göra mitt bästa. Min tränare och jag har lagt upp ett träningsschema på 5 dagar i veckan, då det ska innehålla styrka, spänst och en massa kondition. Jag vet att det kommer att bli skittufft, särskilt med tanke på att det även kommer att bli 9h dans i skolan. Men jag ska göra mitt bästa. "Bita ihop och tänk inte", det är vad min tränare brukar säga till mig. "Tänk inte på att du är trött rebecca, kör bara!" Och det är vad man får göra.. Är man skadad, skitsamma, är man sjuk, skritsamma. Är det tävling så är det, konsekvenserna får bli som de blir. Se bara på Svenska Mästerskapet 2006, då jag gick in och tävlade med lunginflammation, jag vann, men jag fick också astma för livet. Men det var mitt val, jag satsade tävlingen före min hälsa. OCh det är sånt man ibland måste få göra.

Så jag hoppas nu att min sträckning i mitt högra ben kommer att ge sig och att allt kommer att gå bra den 11 - 15 september då världsmästerskapet i Zilina i Slovakien är. För jag kommer att göra mitt bästa..

15 Augusti 2007  | Länk | Allt det där ... | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecca Bly                                             Skaffa en gratis hemsida