agge
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
August
Johansson

23 år och man
Skillingaryd,
Jönköpings län
klockan
nya foton


dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
antal besökare

Hej!
Och mycket välkommna ska ni vara till August nogg hemsida.
På den här sidan står det bara om fotbolls laget Halmstads BK och Manchester United.
Om ni tycker om dom lagen så är det här en hemsida för dig.
senaste blogginlägget
Skadedrabbat United tar sig an Wigan


United saknar hela 8 spelare som är etablerade A-lagsspelare. Ben Foster, Edvin van der Sar, Gary Neville, Mikael Silvestre, Darren Fletcher, Owen Hargreaves, Michael Carrick och Ji-Sung Park saknas alla p.g.a skador. Det är på mittfältet som United har störst problem, 3 av de 4 högst rankade centrala mittfältarna är borta, vilket gör att John OShea troligen får vikariera på den defensiva positionen bakom Scholes. Paul Scholes å sin sida får nog se till att börja sparka igång sitt eget maskineri, han har varit väldigt blek hittills under säsongen, nu är han mer eller mindre tvingad att börja leverera så som han skämt bort oss med de sista åren.
Wes Brown spelade inte mot Roma i veckan, hur det är med hans skada har jag inte hittat några rapporter om ännu. Kan han inte spela så slåss Pique och Simpson om hans plats till höger i becklinjen, om nu inte Sir Alex väljer att spela OShea där och kanske Anderson ihop med Scholes, i mina ögon ingen lyckad kombination dock.
United har 5 raka segrar i ligan med föga smickrande målskillnaden 6-0, och man har inte förlorat en prioriterad match sedan 19/8 mot City. Anfallsspelet är dock inte särskilt effektivt ännu. Med skador i inledningen och en otränad Tevez, så finns det naturligtvis förklaringar till detta. Det är först de 2 senaste matcherna som man börjar se en tendens till ett bättre anfallsspel. Försvarsspelet håller dock yppersta världsklass, mittbackarna Ferdinand och Vidic är troligtvis världens bästa just nu och släpper sällan någon "över bron". Evra och Brown på kanterna komplettera detta perfekt, även om man förstås saknar lagkapten Neville till höger väldgt mycket.
Laget blir nog rätt så väntat, försvaret och det centrala mittfältet plockar i princip ut sig själv i dagsläget, det är dock svårare att gissa kanterna och anfallet. Att Ronaldo och Rooney startar är självklart, men vilka 2 komplettera dessa? Nani, Giggs, Tevez eller Saha. Min gissning blir Giggs och Tevez.

Startelvan:
Kuszczak
Brown, Ferdinand, Vidic, Evra
Ronaldo, OShea, Scholes, Giggs
Tevez, Rooney
5 Oktober 2007  | Länk | August | 0 kommentar
nya debattinlägg
Sport & idrott   ang: Grekland går vidare i VM Fotbollen 2014 20 Juni
Sport & idrott   ang: Kungen av Jamaica!!!!! 8 Juni
50+   QuickBooks Support help anywhere over the world. 1 Juni
Flört & kärlek   ang: KAMAGRA 18 Maj
50+   ang: speed up PC 18 Maj
50+   ang: speed up PC 18 Maj
Nogg.se   How to activate McAfee antivirus 28 Mars
Jakt & fiske   ang: körkort/vapenlicens 5 Jan
Nogg.se   Mat.... 10 Dec
50+   speed up PC 21 Nov

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & August Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida