Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Carina
E-L

56 år och kvinna
Skelleftehamn,
Västerbottens län
dagens visdom
Alla människor sätter i sig mat, men få kan konsten att äta.
klockan
dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
antal besökare

senaste blogginlägget
Dagens tokerier

Outsiders igår - mannen som ville utöka sin penis med 1 1/2 centimeter för att få den ULTIMATA penisen. Vad fan- och framförallt HUR är den ultimata penisen? Vad har det gått åt människorna?

Bobby Brown (gift med Whitney Houston) säger att Usama Bin Ladin är ute efter att döda honom därför att Usama vill ha hans frun. Är det storhetsvansinnet som har gått för långt, eller svartsjukan......eller har han helt enkelt rökt på för mycket?

Återkommande otrohetsenkäter i Aftonbladet. Vad fan? Vill ni UPPMUNTRA till otrohet. Jag känner mig för fasen helt "ute".

Melodifestivalens vara eller icke vara - rätt låt vann eller inte - vilka röstar och vem gör det inte? Hallå - en stor del av världens befolkning svälter, ner på jorden tack och ta upp frågor som är relevanta.

10 hockeyspelare slåss om en puck - visst underbart och spännande och jag älskar hockey. Å andra sidan.....det är 10 hockeyspelare som slåss om en puck så - tack, kom ner på jorden och kom igen när 10 människor har mist livet istället. (Apropå eftersnacket till hockey-VM)

Olika kanalers inredare kommer hem till kända människor och gör om deras hem gratis. Vad fan, kom hem till mig istället!! Carolina Gynning - varför ska hon få det där? Hon vet ju inte ens på vilken sida av skallen hon vill ha benan...

Privat har jag diskuterat, stött och blött med en god vän som jag knappt kommer någon vart med. Han förstår inte mig och jag förstår inte honom. Vad gör jag? Nåväl, jag är ju en så kallad andlig person så svaret kommer nog till mig tills nog i någon uppenbarelse eller så får jag fråga någon mer upplyst "vän" på andlig.se. :-)

14 Maj 2007  | Länk | Tankar | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina E-L                                             Skaffa en gratis hemsida