Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Linda
L

40 år och kvinna
Jönköping,
Jönköpings län
dagens visdom
Aptit är hungerns lyxutgåva.
klockan
nya foton

Laban på västkusten våren -08
antal besökare

Hej och välkommen till oss!

Någon i Jönköpingstrakten som känner till något bra ställe att börja träna agility på?Tänkte i så fall ev. börja med River.
senaste blogginlägget
Då var det påsk

Hej!

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev här.
Är fortfarande inte på så glatt humör men det fungerar i alla fall.
På söndag blir jag 30, känns inte så kul som läget är nu då man separerat och så. Inte ett grattiskort fick jag med posten igår heller och nu kommer ingen post innan jag fyller år.
Tyvärr är det få personer som hört av sig till mig efter separationen så känner mig ganska ensam då alla vänder en ryggen. Men man inser ju nu hur omtyckt man var :o)...inte särskilt med andra ord.
Men men...ensam är stark eller vad brukar man säga?! Det är jag och River nu, vi får kämpa på tillsammans.
Ska strax ta en promenad med honom sedan blir det att jobba. Kommer jobba hela påsken för att hålla tankar och funderingar borta. Kan inte bara sitta här ensam för då bryter jag ihop.
Ikväll blir det att tvätta och stryka en massa samt fixa i lägenheten. Ser hemskt ut här. Håller på och slänger en massa saker. Längtar så tills exets saker är borta, han har sin säng och köksbord kvar och nu vill jag bara komma iordning här med mina nya saker, få sova i min egen säng, äta vid mitt eget köksbord och få en rätsida på livet. det har varit grymt tufft nu och det gör ju inte saken bättre att påminnas om honom genom att ha de där sakerna kvar här. Det gör ont i hjärta och själ. Hans namn sitter fortfarande kvar på dörren med och det är riktigt jobbigt men för att hans post ska komma rätt måste det vara så. Men jag vill så gärna bara gå vidare nu för det kommer ju inte bli han och jag mer, det fungerar ej och skulle mest kännas konstigt då jag har hört att omgivningen ej tycker att det är någon bra idé heller. Jag vill vara lycklig, ha någon att komma hem till varje dag, äta kvällsmat med och sitta och prata med. så har det ej varit med honom, han var så sällan hemma och det gjorde mig bara ledsen och frustrerad och sur.

GLAD PÅSK!!
10 April 2009  | Länk | River | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda L                                             Skaffa en gratis hemsida