Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Robin
Nord

25 år och man
Höör,
Skåne län
senaste blogginlägget
Snogeröd tillbaka i toppen!

Snogeröd spelade idag mot det jumbon Legia Warszawa som inte lyckats särskilt bra i 6an. Snogeröd dominerar matchen men vinner bara med 2-0 efter att bara haft en frisk anfallare. Amjeed gör mål igen och ligger bra till hos tränaren Robin Nord. Överraskningen var att Fahran får göra mål på straff, han säger själv att han bestämde sig att chippa innan han gick fram för att slå den. Han tog en lång ansats men chippade den "Tottistyle" mitt i målet och målvakten i Legia kastade sig åt vänster och var inte ens nära bollen.

Nästa match är emot FC Barcelona Nemer i returmötet borta i cupen, Med 3-1 överläge får vi inte förlora denna säger den unga supertalangen Abbe Fågelfeldt. FCBN är nog väldigt revanchsugna efter fiaskot i Snogeröd.
Snogeröd som har oehört bra självförtroende just nu kommer inte vika ner sig så jävla lätt. Snogeröd har "Matchboll" och kommer göra allt för att behålla den och gå vidare i cupen.

Snogeröd har precis värvat en ny tränare från Polen som heter Mariusz Najewski, han har fått en jävla fart på laget som nu tränar bättre än någonsin. Vi har även startat en Ungdomsakademi i Malmö där alla Ungdomar från Malmö FF, IFK Malmö, Heleneholms IF och BK Olympic som utmärker sig kommer erbjudas ungdomskontrakt och kommer tränas av Wlodzimer på Rosengårds IP.

Robin Nord bad mig även att nämna att träningsmatcher är vi öppna för i slutet av säsongen och vi har redan spikat fasst en emot Highway Stars i slutet av säsongen.

/Webmaster
12 Juli 2007  | Länk | Snogeröd Snipers | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Robin Nord                                             Skaffa en gratis hemsida