Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Linus
Ekholm

29 år och man
Falköping,
Västra Götalands län
dagens visdom
Fler har dött av föda än av svält
klockan
dagens onödiga vetande
Visste ni att Ola Salo blir Olas alo baklänges? Dvs Ola Salo
antal besökare

Welcome to free your mind!
senaste blogginlägget
in santas claws

Ja, nu är julen förbi och samtliga tomtar känns överflödiga. Det kanske verkar otroligt, men jag tittade lite på bingolottos uppesittarkväll (!) kvällen innan julafton, dock var jag väldigt frånvarande och koncentrerade mig mest på julgodiset (det var kanske därför jag satte mig vid teven in the first place). Dessutom satt jag vid datorn, så jag sket ganska mycket i vad som hände. Hursomhelst, när jag skulle lägga mig tog det bara en dryg timme innan jag somnade, och det var kvällen innan julafton! Helt otroligt… på julaftons morgon var jag ovanligt trött och var inte jättesugen på att gå upp, trots att jag var tvungen att förbereda mig mentalt på att vara årets tomte hemma. När vi hade ätit frukost tvingade mamma ut mig på altanen trots att det var svinkallt, men jag tog uppdraget på största allvar och försökte likna en tomte så gott det gick. Nån minut senare steg alltså tomten in igenom altandörren (originellt?) iklädd tomteluva, mask, röd tröja, shorts och utan varken handskar eller nåt på fötterna. Självklart hade ingen någon som helst aning om att det faktiskt var jag… När tomten hade försvunnit delade vi ut alla julklappar som låg under granen, och sedan lekte alla med sina leksaker.

Efter första omgången julmat och presenter kom mormor och kusiner, och naturligtvis ska vi äta igen (ännu mer den här gången). Efter maten delade vi ut ännu mer julklappar, och det verkade som dom flesta blev lyckade. Sedan var det dags för julgodis, och inte mycket senare åt vi cheesecake medan vi tittade på kalle anka (herregud vad drygt det är…), så hungern var ganska obefintlig. Till sist lekte vi nån bokstavslek eller nåt…

Efter en rejäl omgång cheesecake åkte vi till farmor, farfar och en massa annan släkt. Vi var väldigt sugna på lite mer fika eftersom vi absolut inte hade ätit så mycket innan, så vi tryckte i oss mer cheesecake, kladdkaka, hallon och ris a la malta. Sedan kom tomten och hälsade på lite snabbt (den där masken kände jag igen) innan vi delade ut en massa julklappar som låg under granen. Kaos är väl det minsta man kan säga med tanke på att vi var väldigt många. När alla presenter var utdelade spelade vi på spåret, och mitt lag vann naturligtvis! Sedan åt vi ännu mer mat! Jag kände mig lite tjock och ohälsosam faktiskt.

För att sammanfatta dagen åt vi väldigt mycket mat och öppnade väldigt många paket.
Jag fick en massa böcker, filmer, godis, presentkort, ölspelet (!) och lite annat krimskrams.

På annandagen såg jag, familjen och Lina på Arn. Den var väl hyfsad för att vara svensk, eftersom svenska filmer brukar vara väldigt dåliga. Hade den varit på engelska så hade den nog varit väldigt bra, med tanke på att svenska är ett ganska löjligt språk.

Snart är det 2008, så njut av 2007 medan ni kan!
29 December 2007  | Länk | Allmänt | 2 kommentar
nya debattinlägg
Sport & idrott   ang: Grekland går vidare i VM Fotbollen 2014 20 Juni
Sport & idrott   ang: Kungen av Jamaica!!!!! 8 Juni
Flört & kärlek   ang: KAMAGRA 18 Maj
Nogg.se   How to activate McAfee antivirus 28 Mars
Nogg.se   Mat.... 10 Dec
Flört & kärlek   KAMAGRA 24 Aug
Flört & kärlek   KAMAGRA 22 Aug
Sex & samlevnad   KAMAGRA 15 Aug
Sex & samlevnad   KAMAGRA 9 Aug
Sport & idrott   Bengin Kama- Vem tror ni vinner Wimbledon? 21 Juni

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linus Ekholm                                             Skaffa en gratis hemsida