Patricia
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Patricia
Klinteberg

25 år och kvinna
Höör,
Skåne län
dagens visdom
Att verkligen älska innebär alltid att sätta sig själv på spel.
klockan
dagens roliga historia
Vattnet är mycket viktigt. Om det inte fanns vatten skulle ingen lära sig simma och alla skulle drunkna.
antal besökare

Hej och varmt välkommen till min hemsida! Jag som är ägaren av hemsidan heter Patricia Saaek Klinteberg, och jag är 14 år. Mer om mig kan du läsa under "Om mig" där jag även lagt in en intervju och annat smått och gott. Hemsidan har jag mest för nöjes skull, och för att kunna dela med mig lite av mitt liv och liknande. Ni får hemskt gärna skriva nåt litet eller stort i gästboken. Och glöm inte att kolla in mina foton och komentera dem. Fotona finns i fotoalbumet.
senaste blogginlägget
Hemsida fixad

Ja, då har man fixat en hemsida här på www.nogg.se då. Jag har haft en tidigare, som jag hade med min kompis Sofia. www.nogg.se/famous heter den. Men vi ska inte ha kvar den. Men nu går jag på egen väg. Jag har länge endast haft min blogg, www.patriciias.blogg.se, men nu vill jag även ha en hemsida. Nogg är ju gratis, så det får bli den, trost att jag gärna skulle vilja ha nåt annat.

Istället för att jag ska hålla på att berätta en massa om mig själv ber jag er gå in på Om mig och läsa där lite om vem jag är och annat. Sen så småning om kommer det en massa färscha bilder i fotoalbumet och annat. Det kommer långsamt men säkert alltihop.

Nu ska jag höra med mamma om vi ska hyra film eller inte. Gör vi det blir det The Nootbook, en film jag länge velat se. Är den bra?

// Patricia med kattungen Bono i knät.
7 Juli 2007  | Länk | - Om Patricia | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Patricia Klinteberg                                             Skaffa en gratis hemsida