*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Sarah
Lindgren

47 år och kvinna
Askim,
Västra Götalands län
dagens visdom
5 procent nedrustning i de rika länderna motsvarar 100 procent ökad hjälp till u-länderna.
klockan
dagens roliga historia
-De röntgade huvudet på mig men de hittade ingenting.
dagens onödiga vetande
En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd
nya foton

Konstiga äpplen, tyckte Love
antal besökare

Hej, Vad kul att just du hittade till våran familje sida. Här skall jag försöka att uppdatera vad som händer i familjen Lindgren-Widmarks liv.....

När du ändå tittar in, lämna ett fotavtryck i gästboken. Det är alltid skoj att se vem som hälsar på.

senaste blogginlägget
Tiden går.....

fort nu i december. Det gäller att hänga med.

Vad har hänt sedan sist då? Vi kan ju börja med min mystiska sjukdom. Läkarna kan inte hitta vad det är som är fel på mig. Jag har lämnat så mycket rör med blod så dom måste undra där uppe där alla analyser görs. Men proverna visar inga fel..... Men det blir värre och värre i kroppen. Nu sist när läkaren ringde för att lämna senaste provsvaren så tyckte hon att vi skulle ses igen om 8 MÅNADER!!!! Nej, sa jag och började grina. Jag orkar inte ha det så här längre. Då ändrade hon sig och satte mig på att äta kortison istället i 5 veckor, där är jag nu. Sedan skulle hon höra av sig i januari istället. Jag tycker mig faktiskt märka av en förbättring i kroppen av kortisonet efter att ha ätit i 1 ½ vecka. Vi får se vad som händer resterande veckor.

Jag har haft uppvisning med mina Funky Kidz elever också. Gud, vad dom är duktiga. Det är så roligt att se dom på scenen efter alla veckors träning.

Sebastian har varit ute på prao i 2 veckor. Han fick gå upp tidigt för att åka till jobbet, det tyckte han inte om. Han vill ha ett arbete där man börjar vid 12.00 och slutar vid ca: 14.00. Ja ja, dessa tonåringar.

Henriks pappa har gått bort. Så vi var på begravning i veckan. Det var en fin begravning. Lucas hade ritat en fin teckning som han la på kistan. Det var Lucas första begravning men han tog det bra. Sebastian var ju med på min mormors så han visste lite hur det skulle vara.

Nästa helg så skall Lucas spela fotboll i Luciacupen och helgen därefter så är det basket matcher. Så han längtar till helgerna som kommer.

Hur har ni det, är allt klart inför jul? Själv så är jag istort sett klar med alla julklappar (några kvar, men jag vet vad jag skall köpa). Pyntat klart? Bakat, och fejat? Nej, lite har jag väl kvar men det är bara mysigt.......

Ha en skön december, så hörs vi snart igen. Sarah

6 December 2009  | Länk | Dagboken | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sarah Lindgren                                             Skaffa en gratis hemsida