Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Annia
AH

62 år och kvinna
Härnösand,
Västernorrlands län
dagens visdom
5 procent nedrustning i de rika länderna motsvarar 100 procent ökad hjälp till u-länderna.
klockan
dagens roliga historia
-De röntgade huvudet på mig men de hittade ingenting.
dagens onödiga vetande
En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd
nya foton

Casper funderar
antal besökare

Välkommen till Annia
senaste blogginlägget
Tiden springer iväg

Hejsan! Nu har det gått 1 månad sedan jag skrev här och jag vet egentligen inte vad tiden tagit vägen. Det är skrämmande! Jag har haft semester eller rättare sagt har fortfarande semester, även om det nu sjunger på sista versen. Detta är min sista semstervecka, så efter detta har jag avverkat 5 veckor. Två av dessa har jag tillbringat i Turkiet och verkligen njutit av sol och bad. Solen har jag verkligen saknat här hemma (jag gillar sol o värme) och kan tro att det är fler som har gjort det med. Jag undrar vad den utlovade varma sommaren blev av. Jag lägger ut lite bilder från Turkiet. Vi var ute och åkte båt i den turkiska skärgården en dag och med jämna mellanrum så är det badstopp. På ett ställe så hade vi hoppat i vattnet, som också är ganska djupt, då några andra badare börjar peka oach ropa. Gissa vad jag tänkte då ....... HAJAR!!!! Det visade sig att det var en hjord med bergsgetter som var på väg upp i bergen. Vilken underbar syn - så nära naturen. I Marmaris, där vi var, är det bara höga berg runt om vart man än ser. När man åker från flygplatsen så är det 2 berg som man ska igenom innan man kommer till Marmaris. Jag gilar inte alls slingervägar så det är nog det värsta av allt, men man står ut. Vägarna är ganska fina med mittlinjer, ibland dubbelfiliga och med räcken. Men på ena sidan stupar det rakt ner och på andra sidan är det brant uppåt. Jag ryser vid blotta tanken nu!
På måndag är det skolstart igen och då är det riktigt vardagslunk igen. Men nog är det ganska skönt också när vardagen tar vid. Det är lite spännande för vår son ska börja gymnasiet och han längtar så. Får se vad det blir efter dessa tre år. Han har pratat länge om att bli polis, men också läkare har funnits med på tapeten. Hur som helst så ska han gå Samhällsvetenskaplig och sedan får tiden utvisa. Vi finns som stöd för honom.
Oj, nu har klockan passerat 22 och det är dags att plocka ihop lite saker samt hänga en tvätt och sedan ska jag nog ta och krypa till kojs. Klev upp tidigt i morse så jag är trött. Man måste ju heja på blå/gult i OS. Led med Sanna Kallur igår och inte gick det så bra för vår Stefan Holm idag heller - fast jag är av den åsikt att det är en bragd att ta sig till OS. Då är man bra och de presterar bra även om de inte hamnar på pallen.
Men ha det så gott så länge och fortsätt heja fram våra svenskar i OS.

Kram Anita
19 Augusti 2008  | Länk | Vardagsblogg | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annia AH                                             Skaffa en gratis hemsida