The true me
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Annie
Strand

33 år och kvinna
Göteborg,
Västra Götalands län
dagens visdom
De flesta självmord begås med kniv och gaffel.
klockan
dagens roliga historia
-Aaah, syster, ge mig en kyss! -nej -snälla syster, bara en liten en. -Nej, verkligen inte -ah, syster, kom igen nu, kyss mig! -nej, herr Kron!Och egentligen borde jag inte ens ligga här i er säng.
dagens onödiga vetande
Nordshavsräkan föds som hane och när de blir äldre byter de kön och blir honor.
antal besökare

What defines us is how well we rise after falling
senaste blogginlägget
God Jul

Nu sitter jag i soffan hemma hos pappa =)
Det har varit massor med julstök här i huset, nu är det dock rättså lungt! Skönt! Sitter och lyssnar på julmusik och bara myser. Ska strax slå in lite julklappar :)

Kom ju till Borås 2 dagar tidigare än planerat! Varken mamma eller Jessica visste något, haha! Jessicas minn var rolig när jag klev in på stationen i Borås. Hon var där med Jacci som sa att hon vänta på sin bror, men egentligen vänta dom ju på mig. Blev lite payback för den gången hon o Anders kom och överraska mig i Uppsala =) Roligt med sådant!

Har också bokat om min biljett hem, så kommer stanna 2 dagar längre än planerat =D YAY!!! Leka med roligt folk alla dagar!

Igår blev det en snabbvisit i Varberg hos syster Michelle! Fick träffa lille Rasmus. Energiknippe nr 1!!! Verkligen en underbar grabb :)
Hann även att kramas med Bevvan lite grann! Men inte mer än så eftersom hon kom hem samtidigt som vi skulle åka, hon bor ju granne med Michelle och Jim.

Idag så har jag dels hjälpt till här hemma, men också vart hemma hos Liv, sen så åkte vi till stan och sprang runt i affärer lite =)

Det är väl det som hänt hittills. Imorgon är det Julafton, ska bli mysigt och massor med god mat! Ska till Farmor för första gången på flera år (6år tror jag). Sen blir det väl det vanliga... En lugn kväll hemma hos pappa.

Nu ska jag slå in klapparna sen kanske kolla sagan om ringen!

Ha en underbar jul! Lägger upp en bild på ett vit Uppsala med domkyrkans torn i solnedgången!

Puss o kram
23 December 2009  | Länk | galenskaper | 1 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annie Strand                                             Skaffa en gratis hemsida