Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
om mig
Jill
Halve

36 år och kvinna
Norrtälje,
Stockholms län
dagens visdom
Kärleken besegrar allt, till och med sig själv.
klockan
dagens roliga historia
-Han har visserligen skadat armen, men det är ingen fara för handen.
dagens onödiga vetande
33% av alla kvinnor ljuger om sin vikt.
nya foton


Besök gärna min nya hemsida! www.dadogs.dinstudio.se


Välkommen till Cayzers hemsida

Cayzer heter egenligen "Spice Gardens Salt o Pepper", han är född 16/4 2006. Hans mamma heter Smilla å hans pappa heter Lex. Cayzer kommer från en kennel som ligger utanför Norrtälje han har en hel drös med systrar å bröder som nästan är lika fina som han :-) Kenneln heter Spice Gardens och ägs av av Caroline och Ian Klingsäter.

Han är en välldigt glad å trevlig grabb som älskar att göra livet surt för sin matte!!
Cayzer är envis,framåt, arbetsglad (när han väl lägger manken till)Han har ju även en hel del hyss för sig,vad sägs om att nästan bränna upp lägenheten,tugga mobiler, välta plasma tv:n mm. Ja livet e ju inte tråkigt när Cayzer är igång...
Men han är älskvärd ändå!!

Just nu så är det mycket vardagslydnad som vi pysslar med då Cayzer är en ouppfostrad slyngel!! Han älskar att spåra just nu så håller vi på med viltspår,det är jätte roligt tycker vi båda två, även mycket kontakt, samarbete å lite lydnad.Men i framtiden så vill jag träna/tävla i lydnad,bruks och /eller IPO men vi får se om det blir nått av de...

Om ni bor i närheten av Norrtälje så hör av er, är alltid i behov av nya träningspolare!! Maila på saltopepper@hotmail.com

Länkar hittar ni under fliken "Om mig"

Hoppas att ni får ut nått av att besöka denna sida...

senaste blogginlägget
Till minne av Cayzer min underbart fina hund

Cayzer
Du var bara en liten parvel när du flyttade in full av livslust och glädje. Vi busade dagarna i ända tills du växte dig stor.
Som den tonårsgrabb du var blev din revolt fylld av bus, tugga på mobiler och tjuta som en mistlur,kuta som en galning och bita matte i baken.
Även de dagar du fick en sur och vresig tant efter dig så var du lika lycklig för det, alltid så fick du mig att skratta och oja mig över dina hyss.
Hoppades på ett långt liv tillsammans men tyvärr min vän så blev den kort. Du kliade tills du blödde och medicinen den gav upp. Ingeting hjälpte,trots alla försök att hitta dina "fel" så vet jag än idag inte var det var. Jag gjorde allt i min makt för att hitta bot, men till slut så sade din kropp stopp.
Du fick ett värdigt avslut med flaggan i topp.
Du var min vän i vått och torrt och många gånger var du min enda tröst. Alltid ställde du upp med att ligga i min famn och pussa på min kind och säga att du var min.
Det går inte en dag utan att jag saknar dig precis som du var.
En sådan enorm potential och jobbade så otroligt bra. Alltid villig till att göra ditt bästa även om du busade för det mesta.
Din sista dag i livet du visade mig allt du lärt dig, busade med vännen och tyckte livet var en lek.
Saknar din närhet och den glädje du gav.
Cayzer min vän du har förevigt en plats i mitt hjärta och aldrig så kommer jag att glömma dig.
14 Oktober 2008  | Länk | VoFF | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jill Halve                                             Skaffa en gratis hemsida