Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Ruben
C-H

12 år och man
Huddinge,
Stockholms län
dagens visdom
Endast det du ätit är ditt.
klockan
dagens roliga historia
- "Vad är det på tv:n i kväll?", frågade maken sin hustru. - "Det gamla vanliga, lampan duken och korten på barnen", svarar hon
dagens onödiga vetande
Visste ni att jorden är tillplattad på polerna?
nya foton


antal besökare

Hej
Jag heter Galo Ruben..
Tänkte berätta lite hur jag kom till världen..
Mamma var så duktig hon fick sina första värkar på Torsdagen den 9 november kl 16.00 , värkarna blev mer o mer starkare o ondare o ondare, hon kunde inte sova eller äta sen morronen där på kl 07.00 så ringde pappa in till förlossningen o dom sa att det är bara o komma in, så då åkte vi o hämtade min mormor o sen vart de o ligga på Förlossningen och vänta tills lilla jag kom ut.
Min mamma var såå duktig har pappa sagt hon höll bara med lustgas sen när de var två timmar kvar tills jag skulle komma så vart de epidural,Efter de så kom jag den 10 november kl.21:33 jag var 51 cm lång och vägde 3660 gram.Efter de att ja kom ut i min pappas famn så drog dom bort mamma i från vårat rum, pappa vart orolig men som tur var så fanns min mormor där på sidan om honom och sa att de ej är nån fara..
Mamma fick nämligen operera bort moderkakan eftersom läkaren ville inte vänta eftersom mamma blödde så mycket..Sen efter operation fick jag, pappa o mormor gå ner till mamma.
Mamma tog mig i sin famn o kollade på mig och jag kollade på henne och somnade.. Äntligen e jag hos min mamma o pappa..Jag kan bara säga en sak, dom är de bästa föräldrarna man kan ha, de finns ej några bättre.. Älskar er!!!

Lilypie 2nd Birthday Ticker


Mamma kommer att lägga in bilder varje söndag så ni får njuta!!
Kolla också in videorna som min mamma har gjort, glöm ej ljudet!!:)senaste blogginlägget
SÖTNOSEN

NÄR JAG VAKNAR PÅ MORRONEN SÅ BRUKAR ALLTID MAMMA SÄTTA MIG VID ALLA MINA LEKSAKER.. DE E SÅ KUL.. MAMMA E JÄTTETRÖTT MEN JAG BLIR PIGG PÅ 1 SEKUND..
9 Augusti 2007  | Länk | Ruben | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ruben C-H                                             Skaffa en gratis hemsida