Startsidan Blogg Fotoalbum VÅRA HUNDAR/OM OSS Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Ann
Gedda

54 år och kvinna
Hässleholm,
Skåne län
kalendern
nya foton

Finfina Knott <3
antal besökare

Om ni är intresserade av valp efter någon av våra hundar,,Ta kontakt med oss per telefon eller maila oss på  smart_jackis_kennel@hotmail.com

 

 

 

senaste blogginlägget
.

Det har hänt en del i vårat liv jag har haft ett tufft år att komma tillbaks efter min hjärtinfarkt Februari 2017 och i December bytte ja mitt knä men förhoppningsvis kommer ja igång i år med att ställa ut min älskade lilla

Russkiy Toy tik Millie i år ställde henne lite i fjor med handler vilket gick relativt bra men hon visar tydligt att de är matte hon vill gå med.
 

EN ANNAN VIKTIG SAK SOM KOMMIT UPP ÄR ÖGONLYSNING.

Vi ska ögonlysa Dutten avkomma efter Boss och Tyssha då ja fått vetskap om att Boss fader & någon släkting också fått en ögon åkomma trots att de är ögonlyst fria flera år.

ja rekomenderar er som har avkommer efter Boss att ögonlysa dem då detta är viktigt för våran ras. 
kommer själv att ögonlysa alla mina här hemma vilket blir tre st plus Dutten som bor i Stockholm jag har även bett Boss matte att ögonlysa honom.
och ja uppmanar alla er som har Russkiy Toy och inte har ögonlyst dem gör detta då de är oerhört viktigt och gör om det efter något år då resultatet faktiskt kan ändra sig, och de klasssa som en färskvara så ska man avla på sina älskade ryssar så ska man faktiskt ögonlysa varje år innan parning.

6 Mars 2018  | Länk | Diverse | 9 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ann Gedda                                             Skaffa en gratis hemsida