Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Linus
Hull- Nilsson

33 år och man
Helsingborg,
Skåne län
klockan
dagens roliga historia
- Men, Kalle då, äter du soppa med kniv? - Ja mamma, jag kunde inte hitta någon gaffel.
nya foton

Mike, Polish guy <3
Google sökning
nogg.se   Web  
Lite skit om mig och mitt liv, vad som händer och vad som inte händer. Mycket som behövs skrivas för att inte huvudet ska explodera :P
senaste blogginlägget
2008 Augusti 05! - Ska man sova?

Nemen hallå hallå, ett tag sen man skrev av sig och jag vet inte riktigt vart man ska göra det nu för tiden, finns ju allt möjligt, t.ex. Blogg.se osv. Men får la bli här verkar lättast ;D Skönt att vara ledig idag, mådde inte alls bra i måndags och typ föll ihopa när jag var på väg hem från jobb. Var helt yr och ont i magen, som tur var man ju ledig idag och fick sova ut (typ hela dagen!) problemet är ju då att man är fett pigg nu när man borde sova istället :P men det löser sig säkert. Får sova ut imorgon efter jobb med så gämnar det nog ut sig ! :)

Jattå, i helgen var man ju då i Halmstad, hade skit trevligt och fick t.o.m. se vackra Halmia vinna sin div 3 match. Skoj som fan faktiskt att få följa med och stödja laget uppe i Göteborg. Annars hade jag skit kul i halmstad med, var ute på lördagen och träffa Sanna mfl. Alltid trevligt att få träffa det gamla gänget man alltid festa med förr. Nu har jag och Björn bokat in att vi måste åka över med Tycho Brahe och dricka ett par öl! :D Har iofs vara planerat länge men aldrig blivit av =/ men vi får se hur det blir nu, posetiva är att jag nu har jobb och känar lite pengar :P en förutsättning för att kunna hitta på saker hehe.

Får se vad som händer i veckan. Jobbar ju alla dagar förutom Söndag och sen även ledig Måndag. Ska bli skönt att ha dom 2 dagarna på sig att vila upp sig lite, misstänker att det blir några öl på lördag om någon är på :D.

Ha det bra!
5 Augusti 2008  | Länk | Summer Of 2008 | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linus Hull- Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida