Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Therese
Nilsson

33 år och kvinna
Landskrona,
Skåne län
dagens visdom
Alla har sin överman.
klockan
dagens roliga historia
-Doktorn, vad ska jag göra åt mina hopsjunkna fötter? -försök med en cykelpump!
dagens onödiga vetande
Tennisspelaren Monica Seles stönade i 92,23 decibel under Wimbledon 1992 i sina servar
antal besökare

Hej, Hallå & välkommen.
senaste blogginlägget
Awwee


Yeah.. var ska man börja..

Lördagen tillägnades hos min pappa som jag inte träffat på ett tag. Tog med mig min dejt ut dit och vi gick ut på tidig eftermiddag.. Hälsade på pappa snackade skit o verkligen njöt av de fina vädret, Vi slängde oss på varsin madrass på gräsmattan o lät solen steka våra ansikten!


Ja såg ett trevligt meddelande på msn att Carin var på väg till skåne.
Fick äntligen tag på Carin och bjöd hit henne på middag tillsammans med Daniel.. Carin fick träffa min dejt Tobias då. Och hon verkade vara på hugget som vanligt med o försöka skrämma pojkstackare! Men hon verkade inte lyckas denna gången..

När dom gått hem fick dom nämnligen positiva ord till sig . Att "dom var ju trevliga" Han till och med bjöd hit dom (söndag)
Vi hade lika trevligt.. Vi åt Carins goda gryta... Tittade på 2 and half men på Tv. skrattade. hade mycke mysigt med ljus och kärlek!

Vi sov ca 1-2 timmar den natten.. Och mitt i allt ihop.. så blir ja omkramad när ja ligger på Tobias axel och hör han säga försynt o gullig.. "Tess... Vill du bli min flickvän" Jag kände hur hela glädjen bara spred sig från topp till tå och jag svarade rätt ut "-JA"
De förstår alla att ja säger ja till den pojken!
Har dejtat han över en månad och gillat honom sedan dag 1.
Nått som känns tryggt är att ÄNTLIGEN kompisarna trivs med en kille ja träffat! de kändes underbart och gjorde mej automatiskt ännu gladare.


Just nu är det bara min Mamma.. Caroline och eventuella blogg läsare som vet om att jag fått pojkvän.. Men fler kommer mä tiden :)Idag har man jobbat o jobbat o jobbat.. Trodde aldrig jag skulle komma hem.. Men efter många om o men.. så var de min tur att få traska hemmåt landskrona.. o här sitter jag.. bloggar som aldrig förr.. lyssnar på musik och har precis tänkt mej att strax gå in i badet.. tända ljus.. lyssna på soft musik.. äta lite godis.. bada bland massa bubblor och bara NJUTA av livet! Och verkligen älska mitt liv som det är! För mitt liv är väldigt underbart!
22 September 2009  | Länk | allmänt | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida