Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Emma

30 år och kvinna
Bålsta,
Uppsala län
dagens visdom
Livet är endast ett leende på dödens läppar
klockan
dagens roliga historia
- Jo, Chefen, jag är rädd att jag kommer att ersättas av en dator. - Snälla Harald, för att ersätta Dig räcker det med en miniräknare.
dagens onödiga vetande
Fördelningen mellan blodgrupperna varierar från folkslag till folkslag. De amerikanska indianerna är de enda som bara har en blodgrupp - 0.
antal besökare

Oh, hi!
senaste blogginlägget
Tokryck!

Tjaa det blev ju inte sängen som tänkt då igår utan bror min sa lite fint att det var så länge sen vi drack oboy och åt mackor tillsammans så han tyckte jag skulle ta en macka med honom igår natt. Sen blev det att vi satt uppe och snackade till kl 02... Inge vidare med tanke på att kl ringde 05.45 imorse. Var väldigt seg till en början men blev glad av det fina vädret, så jag tog mig ner och öppnade på SATS och efter en smörgås och en kopp kaffe fick jag spring i benen även där och började putsa fönster i anläggningen och när jag kom till utsidan av entrén så var det ingen idé att puttsa de fönstrena för listerna var så skitiga så det skulle inte synas nån skillnad. Så fram med hink, skurmedel, gummihadskar och tvättsvamp! Så nu skiner entrén nere på SATS Bålsta :) Både lister och fönster ;) Tog 2 timmar... Ni som tränar där kan ju kika lite extra när ni går ner.... Hehe :)

Skulle jag sätta mig ner nu i mer än 10 min skulle jag säker bli aptrött så nu tänkte jag ta mig ut och tvätta min bil som ser förjäklig ut. SEN ska jag tillåta mig själv att lägga mig i solen!


Take care!
29 Maj 2008  | Länk | Vardag | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma                                              Skaffa en gratis hemsida