Välkomna till min värld
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Marre
-------

30 år och kvinna
Kristinehamn,
Värmlands län
dagens visdom
Det finns inte vi och de - det finns bara vi
klockan
dagens roliga historia
- Den norske badvakten till sin arbetsgivare: - Det är ovanligt många trevliga badgäster här idag. - Hurså? - Minst sju stycken har vinkat till mig.
dagens onödiga vetande
Så sent som 1820 menade man att universum var 6000 år gammalt. I dag beräknas åldern vara mellan 15 och 20 miljarder år.
antal besökare

Var hälsad, Ärade vampyr..
senaste blogginlägget
Sommarlov!

Jajamen! Slutade skolan idag... Var avslutning i skolan med smörgåstårta.. Det var mumsigt det.. ;) hehe..
Varmt och solen skiner.. kan det bli bättre? Nej, det vill jag ju inte påstå direkt.. Hehe.. Eller jo.. om jag vart nere vid gbg så hade det var det, men nu är jag ju inte det.. Ska på Thai resturang med "skolan" ikväll också.. får se hur det blir.. Är väl inte så där jättepositiv till det, men det kan ju bli kul.
Jag och Madde var nere på stan förut och letade upp en present till våran samhällslärare Björn.. Han fyller nämligen 65 på söndag.. Så då kunde vi inte låta bli att köpa något litet... Hans lektioner har visserligen vart fruktansvärt sega, men nu inser jag att jag faktiskt lärt mej väldigt mycket av honom..

Jahopp... Det är en massa saker som det är nästan ett år sedan nu.. Som t.ex snart ett år sedan jag träffade Tobias <3, nästan ett år sedan jag flyttade hit kan man ju säga..finns ju mer än det.. Hehe.. Tycker det har gått så fort.. kan inte fatta vart all tid tar vägen... :S Känns inte som att det var så längesedan det var nyårsafton t.ex.. Hm... Oj vad mycket jag skrev nu.. :S Antagligen en del att skriva av mej antar jag.. :P Men vad ska man göra nu i sommar då tro... har inte fått tag på något jobb, så det är rätt fritt att göra vad man vill.. :P Har iaf planerat att dra ner till gbg ett tag nu under sommaren.. Men det lär väl inte bli förrens i slutet av juni eller rent av början på juli.. Men vi får se vad som händer... Nu hinner jag iaf inte skriva mer, har lite att fixa innan jag ska iväg...


Hej Svejs, Lingon Fejs!!

//*Marre*
30 Maj 2008  | Länk | Allt möjligt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Marre -------                                             Skaffa en gratis hemsida