Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Jelua

41 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
dagens visdom
Gud ger oss nötterna, men han knäcker dem inte till oss.
dagens onödiga vetande
Visste ni att det i normal joggartakt skulle ta en människa 173 dagar att ta sig runt ekvatorn, och mer än 5 år att komma runt den största planeten Jupiter?
antal besökare

senaste blogginlägget
Såååå trött

Tja,

Så var jag här igen. =O)

Och hur var det här då? Jo, tack. Lite förvirrat..... Är så himla trött och har minne till som går att jämföra med absoluta nollpunkten mätt i Farenheit (-273 grader C alltså). Det råder total blackout när hårddisken strejkar såhär. Och jag orkar ingenting, är såååå trött. Jag kan därför uppfattas som osocial just nu, och jag är ledsen om någon tagit illa vid sig för att jag kanske glömt ringa när jag lovat eller så, men det är bara mycket nu, och det är verkligen inte personligt!!

De har kört hårt med oss på jobbet nu i kanske 1,5 månad, då har jag haft två personers jobb att sköta. Dubbel lön? Oh no................ som vanligt så blir det väl inte ens ett tack för att man hjälper till när det krisar. Fast det var ju inte heller någon som frågade om vi ville hjälpa till, utan det var bara så att det helt plötsligt blev vårt jobb det också.
Och nu när man äntligen har blivit kvitt den extra uppgiften (per idag faktiskt, om några timmar så..) så är man så jävla slutkörd att man skulle behöva semester genast. Men nu ska man liksom orka köra på för fullt med det som man har tvingats negligera en längre tid, när orken är på sin lägsta nivå. Det går inte så bra.....

På kvällarna ska man ju umgås med sambon ( =O) ) och så. Men denna tjejen däckar kl 21 i soffan varje kväll, tror det blir relations rådgivning på oss snart. Nej jag skojade bara. Vi har det hur bra som helst, och min prins är så förstående faktiskt. Men jag känner mig så dum att bara somna från våra kvällar sådär. Och det är ju då man vill kunna hämta krafter för att man ska orka med att gå till jobbet dagen efter..... annars blir det lite mkt av äta sova jobba biten.

Nu har jag gnällt av mig för idag. Tack för att du orkade läsa..........

Kram
15 November 2007  | Länk | Allmänt | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jelua                                              Skaffa en gratis hemsida