Heartbroken
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Catherine
Ström

33 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Alla sätt är bra - utom de tråkiga.
klockan
nya foton


antal besökare

Kärleken är det bästa man kan kämpa för
senaste blogginlägget
Orkar inte mer

Jag pallar inte mer, jag kan inte sluta tænka på honom, jag vill bara ha ut honom ur mitt huvud. Har tænkt så mycket på honom, på allt han sa i telefonen den dagen. Uppofringar? jag førstod inte vad han menar med det, jag har aldrig bett honom att ge upp något, dæremot så var det jag som offrad en hel del utav mitt liv bara før att han ville något, och mest av allt min fritid, min tid till att kunna vara mig sjælv, det var alltid han han han. Jag jobbar liksom bara kvællar och han jobbar om dagen, jag bor i danmark och han bor i sverige, han har mycket mer fritid æn mig efter jobbet han jobbar 5 dagar i veckan så han ær ledig på helgerna också. jag jobbar fyra dagar i veckan och varannan lørdag ær ledig varje fredag. Jag jobbar bara kvællar, dær blir inte mycket fritid till mig sjælv på dom dagarna på fredagen så åker jag till honom. I børjan så ville han att jag skulle åka torsdag kvæll till honom før jag var ju endån ledig på fredagen, men det gav jag upp ganska så snabbt, åker jag torsdagkvæll, så kommer jag inte att vara dær førren 00.30 något, och han ska tidigt upp.
jag gav upp min fritid før att få honom att sluta tjatta på mig åt att åka och hælsa på honom, han ær som en liten unge, han ær bara tillfredsstælld om han får det som han vill, jag gav upp på mig sjælv før denna dumma mænniska ville træffa mig. Och sen så gav han upp på oss. Lång distans førhållanden ær krævande och innebær en hel del jobb och lite tid att træffas.
Jag vill bara ha ut honom ur mitt huvud, sluta tænka på honom så att jag kan sluta gråta. Allting ær så jobbigt nu.
Jag førsøker att låta bli att tænka på honom, sæger det till mig sjælv, men jag kan inte. snælla førsvinn ur mina tankar, jag orkar inte tænka mer jag orkar inte ha dig i mitt minne, snælla bara førsvinn.

Dagens Dilemma; inget går åt det hållet jag vill bara åt alla andras.
10 Augusti 2007  | Länk | Film osv. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Catherine Ström                                             Skaffa en gratis hemsida