Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Linda
Kannerberg

44 år och kvinna
Uddevalla,
Västra Götalands län
dagens visdom
Alla har sin överman.
klockan
dagens roliga historia
-Doktorn, vad ska jag göra åt mina hopsjunkna fötter? -försök med en cykelpump!
antal besökare

Hej på er, tänkte försöka mig på det här med att blogga,(får se hur länge jag orkar). Kul för släkt och vänner längre bort att bli uppdaterade.. Skriv gärna i gästboken. Kram
senaste blogginlägget
Inte längre mammas kille

liten blir stor, ja det är bara att acceptera att Robbie snart är tonåring med allt vad det innebär. Nu börjar han intressera sig för kläder och utseende. I flera månader har vi talat om ifall han ska få åka ut till Torp eller inte, Daniel har varit för det men jag har inte varit lika förtjust i tanken på att han är så långt borta ifall något skulle hända men tillslut fick jag vika mig och nu har han och en kompis varit där 2 ggr och det har gått jättebra :)

-men vad gör ni på torp då?? kollar kläder och fikar, varför undrar du...oops...(jag är mamma och undrar, kommer göra det tills du dör ;)

Idag ska vi även inviga månadpeng 340 kr ska han få i månaden och det ska täcka allt mobilrefill,godis,fika,disko och fika. Det roliga är att häromdagen sa Robbie -mamma, jag tror att jag ska sluta äta godis känner inte att jag har råd..ha ha ha. Tror även att de andra mammorna i Robbies klass hatar mig nu eftersom killarna i klassen har jämfört och det visar sig att jag kanske varit lite väl givmild, men men detta är bara på prov känner jag Robbie så kommer det inte att hålla.

Kram

 

27 Februari 2009  | Länk | Familjen | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda Kannerberg                                             Skaffa en gratis hemsida