Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Tintin
Spång

31 år och kvinna
Borlänge,
Dalarnas län
dagens visdom
Alla har sin överman.
klockan
dagens onödiga vetande
Tennisspelaren Monica Seles stönade i 92,23 decibel under Wimbledon 1992 i sina servar
antal besökare

senaste blogginlägget
Hemma i helgen!

Mycke som hänt nu!
Igår träffa jag Alex Magdas killes kompis, lätt en person ja skulle kunna umgås med, svårt att förklara folk men de kändes som vi skulle kunna ha mycke att prata om. Och han gillar att fika:)
När ja va på väg hem kom jag och tänka på att de inte finns nån affär i Råcksta, så jag fråga tjejen som satt brevid mig på tunnelbanan om de fanns nån ica affär i Vällingby, var nervös innan ja skulle fråga för att ja itne skulle få ett trevligt svar men hon va verkligen jätte trevlig, hon förklara att de fanns iallafall hemköp och konsum, bio, bibiliotek, och ett typ köpcenter och att de va stort och fint:) Stockholmare är inte så tokiga, bara att man bara måste våga ta kontakt med dom, inte som i Göteborg där de kom fram till en för att hjälpa till.
Jag har inte vart till statshuset, saknar den utsikten, måste se till att åka dit nästa vecka.
Åkte hem idag, för att städa och packa de sista. Men efter som mamma åkte in på sjukhus för ca en vecka sen åkte jag direkt till henne för att hjälpa henne för hon fick åka hem idag. Va hemskt att de henne ha så ont, de ila till i hela kroppen jag såg henne grimasera av smärta. Känns inge bra att lämna henne själv hemme men åker nog till henne imorgon för att se till att hon har de bra om de är nått hon behöver, sen blir ja nog hon henne hela söndan. Ja hoppas hon har vänner som hälsar på henne. Jag känner min som en mamma men mamma är den ända jag verkligen har just nu!!
Jag åkte också hem för att fira min älsta lilla syster som fyllde 17 igår.
Mina systrar brukar inte bry sig så mycke när ja kommer hem, jag har rest bort mycke de senaste åren först för att ja flytta till rättvik, och sen när jag va tillsammans med Offe så de va som inget specielt om ja va hemme eller inte kändes de som, men när ja kom hem nu kännde ja mig saknad på riktigt för första gången på mycke länge, och de kändes som min syster uppskatta att ja kom hem till hemmes kalas som dom spara tills idag fast hon fyllde år igrå:) Sen min yngsta lilla syster har ja inte sån nära kontakt med men hon laga mat till mig idag se skulle hon aldrig göra förut och ja fick en kram de är inte många som får:)
Och när ja fråga om hon hade saknat mig sa hon att hon hade gjort de och de kändes som hon verkligen mena de:)
21 September 2007  | Länk | Mina händelse rika dagar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Tintin Spång                                             Skaffa en gratis hemsida