Djur och natur för själen
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Marie
Kvamme

55 år och kvinna
Upplands väsby,
Stockholms län
dagens visdom
Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt.
antal besökare

Välkommen till min hemsida som är en egosida för mig och min tillvaro. Det är en plats för mig att skriva av mig och att med hjälp av det samla mina tankar. Mitt stora intresse i livet är djur och därför har jag alltid haft dom i min närhet.... de kommer att ha en stor del i min blogg. Jag lever ihop med min man. Vi har en hund, tre katter, japanska vaktlar, höns med en tupp och ett akvarium Jag är också ägare till två fina morhuvade dvärgpapegojor som underhåller mig i min zoo-butik.I vår trädgård odlar jag en massa grönsaker hela året om.
senaste blogginlägget
odling blandas med massa jobb

Ja, det här med att blogga var ett tag sedan....
Nu vill jag använda denna blogg till att ha koll på mina stora grönsaksplaner. I år blir tredje året jag odlar lite större, dvs odlar så att vi har egna grönsaker över sommar och höst. ja, även under våren vill jag ju har massa gröna blad att skörda direkt från landen.
Nu är tomater och chili redan i jorden, vintersallad sen flera månader och vitlöken sen i november! Vi äter fortfarande potatis från förra årets skörd och fortfarande står ett par purjolökar i jorden.
Vintersalladen och spenaten planterade jag i oktober och hoppas på att den sak ge tidig skörd så fort vårsolen börjar värma pallkragarna som är fullproppade med frön.
Lite annat är nerpetat i jorden också såsom kronärtskockor, pomatillo, lökfrön, physalis, aubergin, paprika, melon, gojibäroch nakenfröpumpa. Vi får väl se vad som kommer upp! Jag bjuder på en bild fån förra årets skördefest!
2 Februari 2017  | Länk | odlingarna | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Marie Kvamme                                             Skaffa en gratis hemsida