Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
anna
Gunnarsson

29 år och kvinna
Skutskär,
Uppsala län
dagens visdom
Rökning: en av de vanligaste orsakerna till statistik.
klockan
dagens roliga historia
Läraren: - Kan du böja adjektivet äcklig, Olle? Olle: - Äcklig, kålsoppa, lever.
dagens onödiga vetande
flyger man inrikesflyg i usa måste man statistiskt sett flyga varje dag 119 000 år innan man råkar ut för en olycka.
antal besökare

senaste blogginlägget


Ännu en veckan har gått, Mam & pap åkte i lödags till turkiet, de är nu borta i två veckor! Jag är nu ensam hemma, kul fast lite långtråkigt ibland :b

Lördags kväll kom brudarna över på lite grillning och myspys! Efter en lyckd grillning från mig och sandra var det bara att hugga in.. Efter maten gick vi vidare in till vardagsrummet där vi hade kladdkaka, chips +dip, godis och läsk! haha.. Vi hade verkligen laddat upp för en eurovison song contest final :) Tyvärr kom perélli ganska långt bak, men hon  var duktig ändå :)

I söndags var det väckning kl.9 MAX skulle ut, så klädde på mig och gick en timme ungefär, kom hem, käkade frulle och sen bar det av mot valbo med hanna & amanda! :) Köpte en klänning som jag ska ha på mig på hannas student :) Sen kl. 16 var jag hembjuden hos brosan på mat, mums! Efter maten var det efterrätt och en massa gott, kl. 19 var max och jag ute och gick igen!! :) och sen tog jag en lång dusch och satt mig och kollade på sanningens ögoblick!

Vaknade 07:45 idag, skulle hämta Sandra kl. 8.00 så jag srpang runt hemma idag, haha. Men vi kom itid iallafall, gick igenom ännu ett till kapitel, men snart är den här jäkla skolan slut!! Sitter på ullas skit lektion nu, men sen ska jag och sandra käka på max! :)

26 Maj 2008  | Länk | ... | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & anna Gunnarsson                                             Skaffa en gratis hemsida