För alla dagars väntan
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Nettan
N

36 år och kvinna
Södertälje,
Stockholms län
senaste blogginlägget
Dömande

Jag blev så arg i förrgår..

De som känner mig vet att jag försöker bli av med rökeriet. Det är inte bra.. Och jag måste helt enkelt sluta. Det har gått lite si så där.. Fram och tillbaka.. Tar det steg för steg. Dag för dag. Timme för timme. Ibland har jag hållit upp länge, en vecka, osv.. Men nu börjar det gå åt rätt håll. Äntligen.

Jag började med att bli sååå glad. Var ute på lunch med ett par kollegor och när vi gick tillbaka skulle hälften av sällskapet röka. Jag vart så glad att jag inte ens kände att jag ville bomma en cigg..

Självklart har jag inte varit helt nikotinfri. Jag har tagit en snus när det krisat. Tycker inte om det och jag gör vad jag kan för att bli helt av med det. Men jag måste få ta det i min egna takt. Göra på mitt sätt.

Och jag var så glad att jag inte kände att jag ville röka!

Så sitter jag på min plats på jobbet och M kommer förbi.. Hon gräver i min väska och hittar en dosa snus jag har. Och precis då så hade jag en snus under läppen. Och utan att lyssna på varför säger hon: "Vad äcklig du är!!" två gånger och sen går därifrån.

DÅ blev jag arg. "Ja.. vad äcklig jag är..." sa jag bara. Hon gick därifrån. Lyssnade inte, frågade inte varför den var.. Utan krävde att få titta på mina tänder, sa att jag var äcklig och gick sen därifrån.

Och Nettski fick nog. Behöver inte höra från henne, som ska vara min kompis, att jag är äcklig.. (Behövde inte heller höra det hon vräkte ur sig i somras heller).. Utan det får vara bra där. Om hon inte heller har lust att höra varför.

Inte heller har hon rätt att kalla mig det. Och som det är nu, och alltid har varit, så klarar jag mig utan folk som anser att jag är äcklig för att jag försöker bli av med en vana som jag inte vill ha.. Men jag måste få göra det på mitt eget sätt...
8 November 2007  | Länk | Morr | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Nettan N                                             Skaffa en gratis hemsida